Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Kατασκευή Οδών (2018-19)
Συντονιστής: University Editors
Re: Kατασκευή Οδών (2018-19)
τα τελευταια δυο κεφαλαια απο το υλικα και δομη, δηλαδη στοιχεια κατασκευης και αποστραγγιση οδων, ειναι εντος υλης;; στην θεματικη ηταν εκτος και στα δυο υπολοοπομενα μαθηματα του εξνουμ εκανε εφαρμπγες αλλα δεν αναφερει καπου πτι ειναι εκτος, γιαυτο ρωταω
Γιατί να είναι εκτός αφού λες ότι έχουν διδαχθεί στο μάθημα;dgt έγραψε:τα τελευταια δυο κεφαλαια απο το υλικα και δομη, δηλαδη στοιχεια κατασκευης και αποστραγγιση οδων, ειναι εντος υλης;; στην θεματικη ηταν εκτος και στα δυο υπολοοπομενα μαθηματα του εξνουμ εκανε εφαρμπγες αλλα δεν αναφερει καπου πτι ειναι εκτος, γιαυτο ρωταω
- thenightking
- Έτος εισαγωγής: 2014
που ακριβως λεει το παιδι οτι εχουν διδαχθει και δεν το βλεπω?coscot έγραψε:Γιατί να είναι εκτός αφού λες ότι έχουν διδαχθεί στο μάθημα;dgt έγραψε:τα τελευταια δυο κεφαλαια απο το υλικα και δομη, δηλαδη στοιχεια κατασκευης και αποστραγγιση οδων, ειναι εντος υλης;; στην θεματικη ηταν εκτος και στα δυο υπολοοπομενα μαθηματα του εξνουμ εκανε εφαρμπγες αλλα δεν αναφερει καπου πτι ειναι εκτος, γιαυτο ρωταω
- thenightking
Πέρα από τα τεύχη "χωματισμοί" και "υλικά και δομή" περιλαμβάνει κάτι ακόμη η ύλη?
Ευχαριστώ!!
Ευχαριστώ!!
Φαντάστηκα για κάποιο λόγο ότι εννοούσε εφαρμογές πάνω σε αυτά τα κεφάλαια το οποίο όντως δεν έβγαζε νόημαthenightking έγραψε:που ακριβως λεει το παιδι οτι εχουν διδαχθει και δεν το βλεπω?coscot έγραψε:Γιατί να είναι εκτός αφού λες ότι έχουν διδαχθεί στο μάθημα;dgt έγραψε:τα τελευταια δυο κεφαλαια απο το υλικα και δομη, δηλαδη στοιχεια κατασκευης και αποστραγγιση οδων, ειναι εντος υλης;; στην θεματικη ηταν εκτος και στα δυο υπολοοπομενα μαθηματα του εξνουμ εκανε εφαρμπγες αλλα δεν αναφερει καπου πτι ειναι εκτος, γιαυτο ρωταω
Φαντάζομαι πως όχι, αλλά έχω στείλει μήνυμα στο οποίο με έχουν γράψει μέχρι στιγμής. Αν μου απαντήσουν θα ενημερώσωthenightking έγραψε:Πέρα από τα τεύχη "χωματισμοί" και "υλικά και δομή" περιλαμβάνει κάτι ακόμη η ύλη?
Ευχαριστώ!!
Έχει κάποιος τα περσινά θέματα; ή τουλάχιστον αν μπορεί να μας τα περιγράψει; και θεωρία και ασκήσεις.
To become a monster like me, is to admit you were too weak to remain a human.
Μη συμμετοχή στις θεματικές σημαίνει αυστηρά άριστα το 7?
- thenightking
Απάντησαν σε εμένα τελικά πως η ύλη είναι τα δύο αυτά τεύχη.coscot έγραψε:Φαντάζομαι πως όχι, αλλά έχω στείλει μήνυμα στο οποίο με έχουν γράψει μέχρι στιγμής. Αν μου απαντήσουν θα ενημερώσωthenightking έγραψε:Πέρα από τα τεύχη "χωματισμοί" και "υλικά και δομή" περιλαμβάνει κάτι ακόμη η ύλη?
Ευχαριστώ!!
-
γεωτεχνικος
- Έτος εισαγωγής: 2011
Η εξεταση παραμενει αυριο στις 3? Γιατι μου φαινεται περιεργο τετοια ωρα ενω δεν εχει αλλο μαθημα πριν.. Οποτε ρωταω μηπως ηρθε καποιο μειλ ή εχει ανακοινωθει κατι πουθενα αλλου..