Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική I (2017-18)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική I (2017-18)
Μηπως μπορει να λυσει καποιος το ποιοτικο διαγραμμα απο την πεσινη του 18; εχω καψει αρκετα εγκεφαλικα κυτταρα προσπαθωντας να το λυσω.
Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι τι μέθοδο ακολουθούσαμε για τα ποιοτικά αλλά ανεβάζω τη λύση του μήπως και βοηθήσειtheseeker έγραψε:Μηπως μπορει να λυσει καποιος το ποιοτικο διαγραμμα απο την πεσινη του 18; εχω καψει αρκετα εγκεφαλικα κυτταρα προσπαθωντας να το λυσω.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
take this with a grain of salt. Νομίζω αν ελέγξεις τη ΣΜ σε κάθε μέλος, βγαίνουν κομπλέ οι φορές. (Φυσικά, η Fα=R4)theseeker έγραψε:Μηπως μπορει να λυσει καποιος το ποιοτικο διαγραμμα απο την πεσινη του 18; εχω καψει αρκετα εγκεφαλικα κυτταρα προσπαθωντας να το λυσω.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
- CherylTunt
Αν καποιος εχει λυσει το 1ο θεμα της κανονικης του '17-'18 και θελει να το μοιραστει θα βοηθησει πολυ. Βρισκω μηδενικη μετακινηση, εχω κανει καποιο λαθος που δεν μπορω να βρω ή ειναι λογικο γιατι υπαρχει η ραβδος που εμποδιζει την οριζοντια κινηση;
lias και hathril ευχαριστω πολυ!
- CherylTunt
Τα σημερινα θεματα
Σε ευχαριστούμε πολύ , τα θέματα ανέβηκαν εδώ ![]()