Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μαθήματα επιλογης 5ου εξαμήνου
Συντονιστής: University Editors
Re: Μαθήματα επιλογης 5ου εξαμήνου
Έχω μια απορία. Είμαι από κατατακτήριες και μπήκα στο 5ο εξάμηνο. Τις δυο φορές που πήγα να κάνω εγγραφή στο χειμερινό τα επιλογής του 5ου είτε δεν υπήρχαν είτε δεν με άφηνε να τα δηλώσω (σαν περασμένα φάση). Τώρα που είμαι στο 9ο εξάμηνο, γιατί ξαφνικά με αφήνει; Δηλαδή φορτώθηκα ξαφνικά ένα επιπλέον μάθημα;

Αν ο Θεός Δημιουργεί, ο άνθρωπος κατασκευάζει..
Επειδή είναι πιθανό (εμένα μου είχε έρθει και mail όμως), πήγαινε οπωσδήποτε στη γραμματεία
Ωχ ο θεός βοηθός!lakina έγραψε:Επειδή είναι πιθανό (εμένα μου είχε έρθει και mail όμως), πήγαινε οπωσδήποτε στη γραμματεία
Και εγώ ιδια περίπτωση φοιτητής με εσένα είμαι Jimmy’s. Και μου έτυχε ακριβως το ίδιο στορυ με το μάθημα επιλογής 5ου. Εάν πας γραμματεία και ρωτήσεις, εάν μπορείς ενημερωσε τι σου είπαν.
Ξεκάθαρα. Πήγαινε απλά να στο επιβεβαιώσουν. Ότι εμφανίζεται δεν εξαφανίζεται σ αυτή την σχολή. Το χρωστάς.jimys έγραψε:Έχω μια απορία. Είμαι από κατατακτήριες και μπήκα στο 5ο εξάμηνο. Τις δυο φορές που πήγα να κάνω εγγραφή στο χειμερινό τα επιλογής του 5ου είτε δεν υπήρχαν είτε δεν με άφηνε να τα δηλώσω (σαν περασμένα φάση). Τώρα που είμαι στο 9ο εξάμηνο, γιατί ξαφνικά με αφήνει; Δηλαδή φορτώθηκα ξαφνικά ένα επιπλέον μάθημα;![]()
To become a monster like me, is to admit you were too weak to remain a human.
Κι όμως τελικά δεν το φορτώθηκαAnaisia έγραψε:Ξεκάθαρα. Πήγαινε απλά να στο επιβεβαιώσουν. Ότι εμφανίζεται δεν εξαφανίζεται σ αυτή την σχολή. Το χρωστάς.jimys έγραψε:Έχω μια απορία. Είμαι από κατατακτήριες και μπήκα στο 5ο εξάμηνο. Τις δυο φορές που πήγα να κάνω εγγραφή στο χειμερινό τα επιλογής του 5ου είτε δεν υπήρχαν είτε δεν με άφηνε να τα δηλώσω (σαν περασμένα φάση). Τώρα που είμαι στο 9ο εξάμηνο, γιατί ξαφνικά με αφήνει; Δηλαδή φορτώθηκα ξαφνικά ένα επιπλέον μάθημα;![]()
Μίλησα και εγω με γραμματεία και μου είπαν το ίδιο. Οτι δηλαδή δεν το χρωστάω.
TEL9021 έγραψε:Εδώ είσαι αδερφέkarn έγραψε:Κατα προτιμηση να μην θελει παρακολουθηση
α)Επιχειρησιακή Έρευνα & Βελτιστοποίηση
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε!
Πριν ποσο καιρο το εδωσες; Γιατι μου λενε στη σχολη οτι εχει αλλαξει πολυ σαν μαθημα. Τα μισα μαθηματα (7 μαθηματα δηλαδη) γινονται στα εργαστηρια πανω στο matlab και η εξεταση στον υπολογιστη. Οποτε θεωρω οτι θα εχει δυσκολεψει λογω matlab.
Ευχαριστω nakalom για την λεπτομερη απαντηση! Η εργασια ποσο μετρουσε στο τελος μηπως θυμασαι; Και οταν λες οτι ηταν ''γρηγορη'' τι εννοεις;Nakalom_1 έγραψε:Εγώ είχα επιλέξει την Εισαγωγή στην Ενεργειακή Τεχνολογία που την έκαναν κατά κύριο λόγο ο Μαμάσης και ο Ευστρατιάδης. Καλοί καθηγητές και οι δυο, αν εξαιρέσεις το κόλλημα του Μαμάση με την κλιματική αλλαγή (την άρνηση της ύπαρξής της δηλαδή). Η παρακολούθηση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα με “guests” και από άλλες ειδικότητες. Έχει μια εξαμηνιαία εργασία, νομίζω υποχρεωτική, αρκετά εύκολη, γρήγορη και ενδιαφέρουσα την οποία πρέπει να παρουσιάσεις μέσα στην τάξη. Γενικά αξίζει να την κάνεις. Η εξέταση στο τέλος γίνετε με όποιες σημειώσεις θες ανοικτές ακόμα και σε ηλεκτρονική μορφή (laptop, κινητό κ.α.) χωρίς πρόσβαση στο internet (το οποίο δεν μπορεί να ελεηθεί γι αυτό και οι καθηγητές βασίζονται στην τήρησή του από τον φοιτητή). Πιστεύω το μάθημα περνιέται χωρίς καθόλου παρακολούθηση (ιδικά αν έχεις σημειώσεις από κάποιον που το παρακολουθεί), θέλει όμως τριβή με τις ασκήσεις και εξάσκηση. Με λίγα λόγια το μάθημα είναι από τα εύκολα δεν ξέρω όμως πως συγκρίνεται με τα υπόλοιπα.
Γιατι δεν εχω συνηθισει σε γρηγορες εξαμηνιαιες εργασιες στη σχολη
Μια παρενθεση, ο Μαμάσης δεν αρνείται την ύπαρξη της, αλλα το οτι ο ανθρώπινος παράγοντας δεν συμβάλλει παρα μονο σε ενα ελάχιστο ποσοστο σε αυτη, το οποιο πιστεύει και ο κύριος Κουτσογιαννης.
“No one gets left behind, remember?”
Δυστυχώς δεν θυμάμαι πόσο έπιανε... Όταν λέω τώρα γρήγορη εννοώ μπορείς να την τελειώσεις και σε μια μέρα αν επιλέξεις έργο για το οποίο υπάρχει εύκολα προσβάσιμο υλικό στο ίντερνετ (δηλαδή όχι μια ανεμογεννήτρια στο Ναούρου) Ουσιαστικά μια διαφάνεια πρέπει να φτιάξεις στο power point και ένα αρχείο από το google earth που εξηγείται στην τάξη.Ευχαριστω nakalom για την λεπτομερη απαντηση! Η εργασια ποσο μετρουσε στο τελος μηπως θυμασαι; Και οταν λες οτι ηταν ''γρηγορη'' τι εννοεις;
Γιατι δεν εχω συνηθισει σε γρηγορες εξαμηνιαιες εργασιες στη σχολη![]()
Δεν είχα καταλάβει ότι είχε αυτή την άποψη ή ίσος δεν είχα συνειδητοποιήσει τον διαχωρισμό ύπαρξης/ανθρόποινου παράγοντα. Να λοιπών γιατί δεν πρέπει να κακολογείς ποτέ κανέναν... Συγνώμη για την παραπληροφόρησηΜια παρενθεση, ο Μαμάσης δεν αρνείται την ύπαρξη της, αλλα το οτι ο ανθρώπινος παράγοντας δεν συμβάλλει παρα μονο σε ενα ελάχιστο ποσοστο σε αυτη, το οποιο πιστεύει και ο κύριος Κουτσογιαννης.