Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Περιβαλλοντική Τεχνολογία (2016-17)
Συντονιστής: University Editors
Re: Περιβαλλοντική Τεχνολογία (2016-17)
Υπάρχει κάποιος που έχει τα θέματα του χειμώνα ή τις ασκήσεις που παραδίδαμε ; 
- Πιέρης
- Έτος εισαγωγής: 1969
Περιβαλλοντική Τεχνολογία (2016-17)
Θέματα Φεβρουαρίου 2018
Οι εκφωνήσεις ανέβηκαν στο πάνελ
Σε ευχαριστούμε πολύ!!
Certified P.I.M.P. (Pipeline Integrity&Management Planner)
Τις ασκήσεις μέσα στο εξάμηνο, μπορούμε να τις παραδώσουμε ηλεκτρονικά;
Αν ο Θεός Δημιουργεί, ο άνθρωπος κατασκευάζει..
Oχι. Παραδιδονται στο μαθημα.jimys έγραψε:Τις ασκήσεις μέσα στο εξάμηνο, μπορούμε να τις παραδώσουμε ηλεκτρονικά;
- Bruce T. Wayne
- Έτος εισαγωγής: 1950
Δεν έχετε καταλάβει ότι είστε ακόμα στο λύκειο και κόβεστε είτε από τις εξετάσεις είτε από τις ασκήσεις-απουσίες.jimys έγραψε:Τις ασκήσεις μέσα στο εξάμηνο, μπορούμε να τις παραδώσουμε ηλεκτρονικά;
Τι θέλει να πει ο ποιητής;Bruce T. Wayne έγραψε:Δεν έχετε καταλάβει ότι είστε ακόμα στο λύκειο και κόβεστε είτε από τις εξετάσεις είτε από τις ασκήσεις-απουσίες.jimys έγραψε:Τις ασκήσεις μέσα στο εξάμηνο, μπορούμε να τις παραδώσουμε ηλεκτρονικά;
Αν υπάρχει λόγος που δεν μπορείς να τις πας στην τάξη (πέρα από το "δεν μπορώ να έρχομαι/πηγαίνω στα μαθήματα γιατί έχω άλλο μάθημα") μπορείς να συνεννοηθεις με τους καθηγητές και να τις παραδίδεις ηλεκτρονικά. Αλλα θα σου πρότεινα να τις έδινες σ έναν συμφοιτητή μας που πηγαινει για να στις καταθέτει. Εγω πέρσι αυτό έκανα.karn έγραψε:Oχι. Παραδιδονται στο μαθημα.jimys έγραψε:Τις ασκήσεις μέσα στο εξάμηνο, μπορούμε να τις παραδώσουμε ηλεκτρονικά;
To become a monster like me, is to admit you were too weak to remain a human.
Δεν ξέρω αν το γεγονός ότι δουλεύω εκείνες τις ώρες τους ευαισθητοποιήσει. Γενικά έχοντας την υποδομή του mycourses διαθέσιμη για online υποβολή εργασιών δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν αξιοποιείται απ' όλους. Ίσως να είναι κάποιος πρακτικός λόγος που δεν γνωρίζουμε βέβαια αλλά θα ήθελα να των ακούσω κάποια στιγμή.Anaisia έγραψε:Αν υπάρχει λόγος που δεν μπορείς να τις πας στην τάξη (πέρα από το "δεν μπορώ να έρχομαι/πηγαίνω στα μαθήματα γιατί έχω άλλο μάθημα") μπορείς να συνεννοηθεις με τους καθηγητές και να τις παραδίδεις ηλεκτρονικά. Αλλα θα σου πρότεινα να τις έδινες σ έναν συμφοιτητή μας που πηγαινει για να στις καταθέτει. Εγω πέρσι αυτό έκανα.karn έγραψε:Oχι. Παραδιδονται στο μαθημα.jimys έγραψε:Τις ασκήσεις μέσα στο εξάμηνο, μπορούμε να τις παραδώσουμε ηλεκτρονικά;
διόρθωση *τον 
καλησπερα, ειμαι ο μονος που εστειλα για επαναδιορθωση γραπτου και δεν μου απαντησαν ποτε;;;