Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Άλλη ό,τι να'ναι απορία)
Ramen στην Αθήνα (σχετικά οικονομικό) πού θα βρούμε; (Το Wagamama την τελευταία φορά που το επισκέφθηκα νομίζω έχει ρίξει την ποιότητα. Κρίμα και μ'άρεσε πολύ και σαν στυλ εστιατορίου)
Ελα ντε....Ramrod έγραψε:Υπάρχει τρόπος πρόσβασης στα παλιά στοιχεία φοιτητών, τί μαλακία είναι αυτή που έχουν φτιάξει;
Μιλάμε για παράνοια. Επειδή έχω κάποια χρονάκια στην πλάτη μου εγώ, ΔΕ ΘΕΣ να δεις πως είναι η δική μου καρτέλα. Εν τω μεταξύ, ούτε η ταξινόμηση κατά εξάμηνο/βαθμό λειτουργεί σωστά, διότι γίνεται ταξινόμηση εντός μικρών ομάδων κι όχι συνολικά σε ολόκληρο τον πίνακα. Περασμένα και μη, είναι στην ίδια λίστα (ενω παλιά σε διαφορετικές) και αν έχεις γραφτεί όπως λες σε ένα μάθημα 3 φορες, σου βγάζει 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ενώ στο παλιό σύστημα τα έβγαζε όλα σε μια γραμμή, χωρισμένα με κόμματα. Έχω διάφορες παρατηρήσεις γενικά κι ελπίζω να μπορέσω να τους τις μεταφέρω κάπως. Αλλά είναι φοβερό πως πέρασε ένα τέτοιο σύστημα καν το alpha. Εκτός κι αν το δοκίμασαν με στοιχεία πρωτοετή και τους φάνηκε οκkarn έγραψε:Ελα ντε....Ramrod έγραψε:Υπάρχει τρόπος πρόσβασης στα παλιά στοιχεία φοιτητών, τί μαλακία είναι αυτή που έχουν φτιάξει;
Εν τω μεταξυ αν πας να δεις στην καρτέλα τους βαθμους ειναι αχταρμας.
Αν εχεις κοπει 2 φορες πχ σε ενα μαθημα και εχεις περασει την 3, βγαζει ολους τους βαθμούς και οχι με τη σειρα κιολας...
Τραγικοι....