Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχόλια Χειμερινής Εξεταστικής 2019-20
Συντονιστής: University Editors
Re: Σχόλια Χειμερινής Εξεταστικής 2019-20
Εμένα μπαίνει μόνο από ανώνυμη περιήγηση
Εγώ μπήκα μια χαρά και στο central (και τα στοιχεία δουλεύουν μια χαρά, άσχετα που τα έκαναν κουλουβάχατα) και στο εγγραφολόγιο
-
psgi1214
- Έτος εισαγωγής: 2014
ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Σας ενημερώνω ότι διατυπώθηκαν βαρύτατες καταγγελίες από το ΔΣ του ΦΣ σχετικά με την εξέταση του μαθήματος. Όπως καταλαβαίνετε, θα πρέπει αυτές οι καταγγελίες να διερευνηθούν για να κριθεί εαν η εξέταση του μαθήματος έγινε ή όχι κανονικά προτού εκδοθούν οποιαδήποτε αποτελέσματα.
Σχετκά έχω ενημερώσει τον Κοσμήτορα και την Επιτροπή Σπουδαστικών Θεμάτων της Σχολής.
Προσβλέπω στη συνδρομή σας, εφόσον σας ζητηθεί για την πλήρη διελεύκανση του θέματος.
Ιωάννης-Πάρις Παντουβάκης
Διαχείριση Τεχνικών Έργων (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)
Σας ενημερώνω ότι διατυπώθηκαν βαρύτατες καταγγελίες από το ΔΣ του ΦΣ σχετικά με την εξέταση του μαθήματος. Όπως καταλαβαίνετε, θα πρέπει αυτές οι καταγγελίες να διερευνηθούν για να κριθεί εαν η εξέταση του μαθήματος έγινε ή όχι κανονικά προτού εκδοθούν οποιαδήποτε αποτελέσματα.
Σχετκά έχω ενημερώσει τον Κοσμήτορα και την Επιτροπή Σπουδαστικών Θεμάτων της Σχολής.
Προσβλέπω στη συνδρομή σας, εφόσον σας ζητηθεί για την πλήρη διελεύκανση του θέματος.
Ιωάννης-Πάρις Παντουβάκης
Διαχείριση Τεχνικών Έργων (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)
τι καραγκιοζης ειναι αυτος. οι "βαρυτατες κατηγορίες" έχουν ...διατυπωθεί εδώ και και δυο εβδομαδες... Τι εκανε τοσο καιρο??? Τι εκβιασμός ειναι αυτός? δηλαδή καθε φορά που κάποιος θα κανει ενα παραπονο αυτός ο τυπος δεν θα βγαζει βαθμούς?
Τι ακριβως εγινε και έβγαλε αυτη την ανακοινωση?
Διάβασε εδώ το τελευταίο μήνυμα http://www.mqn.gr/phpBB/viewtopic.php?f ... 82#p142652karn έγραψε:Τι ακριβως εγινε και έβγαλε αυτη την ανακοινωση?
Υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες από τα αποτελέσματα της Περιβαλλοντικής για εμάς που δεν μπορούμε να ανέβουμε σχολή; 
- Blue_Eyes7
Θα ανέβω το μεσημέρι, θα τα βγάλω και θα τα ανεβάσω.
- Blue_Eyes7
Αποτελέσματα Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας Φεβρουάριος 2020
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.