Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχόλια Χειμερινής Εξεταστικής 2019-20
Συντονιστής: University Editors
Re: Σχόλια Χειμερινής Εξεταστικής 2019-20
Πριν από δύο χρόνια που το είχα δώσει εγώ και είχα βάλει και εγώ για αναβαθμολόγηση απλά μου είχαν περάσει τον νέο βαθμό στην καρτέλα χωρίς καμία ειδοποίηση.
Αυτα τα απειρα (3 ολα κ ολα) γραπτα στην Πλαστικη Αναλυση εκτακτης, ποτε θα καταφερουν να τα διορθωσουν ξερει κανεις?

Πέρυσι είχε περάσει μήνας και έστειλαν μέιλ με τους τελικούς βαθμούς όσων είχαν ζητήσει αναβαθμολόγηση και ημέρα/ώρα για προβολή γραπτών στον κ. Αζοράκο, ουτε καν με cv, τα ονόματα φόρα παρτίδα.mick_zaf έγραψε:Παίδες καλησπέρα ,
γνωρίζει κανείς ή έχει κάποια ενημέρωση σχετικα με την αναβαθμολόγηση των γραπτών των λιμενικών έργων ?
Είχε σταλεί μια φόρμα για όσους επιθυμούσαν αναβαθμολόγηση ( mycourses ) και απο τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Αny thoughts?
thanx bouboulis & angiepet !
Για Autocad ξερουμε αν θα βγουν μεσα στο 2020;
-
ktiriakias
Με θεμελια εκτακτη καποιο νεο? κατι ακουσα οτι εχουν βγαλει καιρο τωρα βαθμους απλα δεν εχουν ανεβει καπου
-
dimitrampakagianni
- Έτος εισαγωγής: 2008
το γνωρίζω και εγω οτι τα θεμέλια έχουν βγει απο έναν φίλο μου!επίσης αντοχή και στατική 2 δώσαμε 12 και 13 φλεβάρη είναι λίγο ακραίο που δεν έχουν βγει ακόμα..δεν είναι ωραία τέτοια αναμονή ειλικρινά..
-
dimitrampakagianni
- Έτος εισαγωγής: 2008
βγηκε η στατικη 2
Εξέταση Στατική 2 χωρίς θέμα με γραμμές επιρροής και ελάχιστα γράπτα πάνω απο 6.
Ενδιαφερον...
Ενδιαφερον...
Η πειραματική υδραυλική έχει κλείσει μήνα από τότε που τη δώσαμε. Έχει κανείς κάποια ενημέρωση;