Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Η κατάσταση το τελευταίο καιρό είναι επιεικώς έκρυθμη, και ο πλήρης αποκλεισμός δε νομίζω οτι θα βοηθήσει ιδιαίτερα
Nicely put .. Και νόμιζα εγώ είμαι ο μαλάκας που βρίζω αυτούς που θα μας βάλλουν να δώσουμε εξετάσεις σε μια βδομάδαRamrod έγραψε:Είναι ο ρημάδης ο παράγοντας χρόνος που διαφεντεύει την κανονικότητα της ζωής. Προγράμματα, προγραμματισμοί, προθεσμίες, προβλέψεις, συμβόλαια, όλα έχουν σαν βασικό παράγοντα τον χρόνο. Και ο χρόνος είναι σαν να έχει παγώσει γύρω μας (αυτό είναι το αποτέλεσμα του να παγώσουν οι άνθρωποι σπίτια τους ξαφνικά). Και προσπαθούν όλοι να συνεχιστούν όλα ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ έχει παγώσει ο χρόνος. Είναι ενδιαφέρον κοινωνιολογικά
Ramrod έγραψε:Είναι ο ρημάδης ο παράγοντας χρόνος που διαφεντεύει την κανονικότητα της ζωής. Προγράμματα, προγραμματισμοί, προθεσμίες, προβλέψεις, συμβόλαια, όλα έχουν σαν βασικό παράγοντα τον χρόνο. Και ο χρόνος είναι σαν να έχει παγώσει γύρω μας (αυτό είναι το αποτέλεσμα του να παγώσουν οι άνθρωποι σπίτια τους ξαφνικά). Και προσπαθούν όλοι να συνεχιστούν όλα ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ έχει παγώσει ο χρόνος. Είναι ενδιαφέρον κοινωνιολογικά
Πολύ νόημα....TheMaster έγραψε: Nicely put .. Και νόμιζα εγώ είμαι ο μαλάκας που βρίζω αυτούς που θα μας βάλλουν να δώσουμε εξετάσεις σε μια βδομάδαSpoiler: showαλλο Ίδρυμα απ'το ΕΜΠ, είναι και αυτο ψυχιατρικό
Έχω στείλει μέιλ στην γραμματεία αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει απαντήσει κάποιος. Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα ας μας πει.vee έγραψε:Παιδια για την εξτρα δηλωση μαθηματων ξερετε τι θα γινει; Απο την στιγμη που γινεται ηλεκτρονικα δεν θα επρεπε να ειχε ανακοινωθεί; Η γραμματεία δεν δουλεύει απο το σπιτακι της ; Οχι;;;
Καλά εμείς μπορεί να είμαστε σε limbo, αλλα η διοίκηση δεν φαίνεται να θέλει να κάνει και κάτι γι'αυτό. Παρ'ό,τι σιγουρα γνωρίζουν ότι υπάρχουν ζητήματα στην παρακολούθηση, είτε τεχνικής φύσης (αργές ταχύτητες στο ιντερνετ κ.α.), είτε ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει μεγάλο μέρος των φοιτητών δεδομένης της νέας κατάστασης. Σε πολλά μαθήματα έχουν ξεκινήσει παραδόσεις εργασιών ανά εβδομάδα και όσο περνάνε οι μέρες προστίθεται συνεχώς δουλειά. Θα έπρεπε να είναι κοινή λογική ότι οι προθεσμίες πρέπει να είναι ελαστικές και να μην υπάρχουν υποχρεωτικές ασκήσεις, θέματα, πρόοδοι κλπ αλλά απ'ό,τι φαίνεται κάποιοι επιλέγουν συνειδητά να κάνουν λες και "όλα συνεχίζουν κανονικά".Ramrod έγραψε:Τί να ξέρουμε, τίποτα δεν ξέρουμε. Η φάση είναι limbo. Είμαστε μεταξύ του "ρίξε διαγραφή στο πρώτο μισό του '20 και έστω οτι δεν υπήρξε" και του "όχι όλα συνεχίζουν κανονικά"