Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Re: Αντισεισμικός Σχεδιασμός ΙI (2019-20)
Συντονιστής: University Editors
- CherylTunt
Αντισεισμικός Σχεδιασμός ΙΙ (2019-20)
έχει ή θυμάται κάποιος τα θέματα της επαναληπτικής ή της προηγούμενης χειμερινής;
Αντισεισμικός Σχεδιασμός ΙI (2019-20)
στη χειμερινή το 1ο θέμα ήταν σεισμική μόνωση, το 2ο, αν θυμάμαι καλά, ήταν ένα μονώροφο, περίπου σαν την περσινή άσκηση 6, και το 3ο ήταν Ν2 με διγραμμικοποίηση κτλ.CherylTunt έγραψε:έχει ή θυμάται κάποιος τα θέματα της επαναληπτικής ή της προηγούμενης χειμερινής;
- CherylTunt
Re: Αντισεισμικός Σχεδιασμός ΙI (2019-20)
ευχαριστώ πολύ!Harthil έγραψε:στη χειμερινή το 1ο θέμα ήταν σεισμική μόνωση, το 2ο, αν θυμάμαι καλά, ήταν ένα μονώροφο, περίπου σαν την περσινή άσκηση 6, και το 3ο ήταν Ν2 με διγραμμικοποίηση κτλ.CherylTunt έγραψε:έχει ή θυμάται κάποιος τα θέματα της επαναληπτικής ή της προηγούμενης χειμερινής;
- banana peel night
- Έτος εισαγωγής: 2015
Re: Re: Αντισεισμικός Σχεδιασμός ΙI (2019-20)
Τα σημερινά θέματα
Σε ευχαριστούμε πολύ, τα θέματα ανέβηκαν στο πάνελ! ![]()
ξερει καποιος πως λυνεται το θμεα 8 ;
Καλημέρα,
Γνωρίζει κανείς αν θα δοθεί έκτακτη εξεταστική για το μάθημα; Ενδιαφέρεται κανείς άλλος εκτός από εμένα;
Γνωρίζει κανείς αν θα δοθεί έκτακτη εξεταστική για το μάθημα; Ενδιαφέρεται κανείς άλλος εκτός από εμένα;
- CherylTunt
Κι εγώ ενδιαφέρομαι αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει.cendroid έγραψε:Καλημέρα,
- harrismenidi
- Έτος εισαγωγής: 2014
Και εγω ενδιαφέρομαι αλλά μέχρι τώρα για τα μαθήματα της έκτακτης μόνο για το προεντεταμένο έχω ενημέρωση από αυτά που θέλω να δωσω.
Μήπως έχει στείλει κάποιος στους καθηγητές για την αντισεισμική 2 ;
Μήπως έχει στείλει κάποιος στους καθηγητές για την αντισεισμική 2 ;
Καλημέρα,
Έστειλα εγώ στην Καραπιττα Λουτσια αλλά μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι και να επικοινωνήσω με τον κύριο Ψυχάρη.
Θα στείλω μαιλ και θα σας ενημερώσω.
Έστειλα εγώ στην Καραπιττα Λουτσια αλλά μου είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι και να επικοινωνήσω με τον κύριο Ψυχάρη.
Θα στείλω μαιλ και θα σας ενημερώσω.
Η απάντηση του κύριου Ψυχάρη
Η εξέταση θα γίνει με φυσική παρουσία. Θα βγει ανακοίνωση στο Mycourses για την ημερομηνία.
ΙΨ
Η εξέταση θα γίνει με φυσική παρουσία. Θα βγει ανακοίνωση στο Mycourses για την ημερομηνία.
ΙΨ