Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Προεντεταμένο Σκυρόδεμα (2019-20)
Συντονιστής: University Editors
-
foititis1000
- Έτος εισαγωγής: 2012
Προεντεταμένο Σκυρόδεμα (2019-20)
Καλησπέρα παιδιά! Καλή επιτυχία να έχουμε στην εξεταστική! Γνωρίζει κάποιος πότε είναι η παράδοση του θέματος στο Προεντεταμένο Σκυρόδεμα;;;
- CherylTunt
Re: Προεντεταμένο Σκυρόδεμα (2019-20)
Έγκαιρη ενημέρωση για εξέταση προεντεταμένου 
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Παιδιά, λόγω της καθυστερημένης ανακοίνωσης για την έκτακτη εξέταση του μαθήματος και χωρίς να έχει βγεί ακόμη σταθερό πρόγραμμα εξεταστικής , σκεφτόμαστε μήπως η ημερομηνία άλλαζε για την Παρασκευή 19/06 .
Μέχρι στιγμής είμαστε 4 άτομα απο τα 11 , που συμφωνούμε στην αλλαγή αυτή .
Όποιος/Όποια συμφωνεί ή έχει να προτείνει κάποια άλλη ημερομηνία , καλό θα ταν να το αναφέρει είτε εδώ, είτε σε προσωπικό μήνυμα, ώστε να ενημερώσουμε έγκαιρα τον κ.Ζέρη μήπως καταφέρουμε να το παρατείνουμε.
Μέχρι στιγμής είμαστε 4 άτομα απο τα 11 , που συμφωνούμε στην αλλαγή αυτή .
Όποιος/Όποια συμφωνεί ή έχει να προτείνει κάποια άλλη ημερομηνία , καλό θα ταν να το αναφέρει είτε εδώ, είτε σε προσωπικό μήνυμα, ώστε να ενημερώσουμε έγκαιρα τον κ.Ζέρη μήπως καταφέρουμε να το παρατείνουμε.
Μια πιο εγκαιρη ενημερωση θα την εκτιμουσα κ εγω,παρολα αυτα δεν ειναι τρομερα κακο το 3/6 εφοσον ειναι εκτος κανονικης εξεταστικης κ δν θα συμπεσει σιγουρα με κατι αλλο.Απλα ο,τι διαβουλευσεις κ να γινουν ελπιζω να οριστικοποιηθει η ημερομηνια εντος της ημερας να ξερουμε....Το βασικο ερωτημα ειναι αλλο....τι θα γραφουμε 4 ωρες!!!? 
-
giannis_christou
- Έτος εισαγωγής: 2014
αυτο για τις 4 ωρες το ειδες καπου ; επειδη το email δεν αναφερει κατι
- CherylTunt
Δε θα γράφουμε 4 ώρες. Έχουν δοθεί μεγάλα χρονικά περιθώρια για να αποφευγεται ο συνωστισμός. Υπάρχουν αναλυτικά οι οδηγίες στην ανακοίνωση της σχολής.
Κι εγώ είμαι υπέρ της αλλαγής ημερομηνίας.
Κι εγώ είμαι υπέρ της αλλαγής ημερομηνίας.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Αν η πλειοψηφια θελει αλλη ημερομηνια καλως.Απλα καλο θα ειναι να αποφασιστει συντομα εστω το οτι η ανακοινωση για τις 3/6 δεν ισχυει....Εγραφε στο email 11:00-15:00 αλλα το πα περισσοτερο γτ δεν θα υπαρχει αλλη εξεταση λογικα εκεινη τη μερα.Οποτε ητο λιγο του ματς ως ανακοινωση 
Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για 5 άτομα, αν δεν βρεθεί κάποιος άλλος το αφήνουμε ως έχει
Καλησπέρα παιδιά,είμαι και εγώ σύμφωνος στο να αλλάξει η ημερομηνία εξέτασης για την Παρασκευή 19/6.
Άκυρο το 19/05