Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Υδραυλική και Υδραυλικά Έργα (2019-20)
Συντονιστής: University Editors
-
xeirourgos
- Έτος εισαγωγής: 1950
Re: Υδραυλική και Υδραυλικά Έργα (2019-20)
Ναι θα έπρεπε. Λογικά τις επόμενες μέρες
Έμαθε τελικά κανείς την μορφή της εξέτασης;
''Η εξέταση θα γίνει εξ αποστάσεως με χρήση των εργαλείων Microsoft Teams και Microsoft Forms''
Τα Forms από όσο ξέρω είναι πολλαπλής επιλογής...
Τα Forms από όσο ξέρω είναι πολλαπλής επιλογής...
“No one gets left behind, remember?”
Αν όντως γίνει ως πολλαπλής επιλογής η εξέταση, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο δτο τομέα των υδραυλικών, και πιο συγκεκριμένα στη μηχανική των ρευστών και σε αυτό διαλέγουν αυτή την μορφή εξέτασης. Μαθήματα με υπολογισμούς και ολόκληρη σκέψη για την λύση ακυρώνονται απλά με μια επιλογή. Δηλαδή είναι απίθανο στον καθένα μας στην μιάμιση ώρα στο σπίτι του να του ξεφύγει ένα αριθμητικό! Πρότασή μου, όπως γίνεται στου συγκοινωνιολογους, λύση σε χαρτί και σκαναρισμα.
Συμφωνώ απόλυτα, είναι άδικο θα έλεγα κάποια αριθμητικά να σου κάψουν την εξέταση, συν του ότι η αντιγραφή θα πάει σύννεφο.dman έγραψε:Αν όντως γίνει ως πολλαπλής επιλογής η εξέταση, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο δτο τομέα των υδραυλικών, και πιο συγκεκριμένα στη μηχανική των ρευστών και σε αυτό διαλέγουν αυτή την μορφή εξέτασης. Μαθήματα με υπολογισμούς και ολόκληρη σκέψη για την λύση ακυρώνονται απλά με μια επιλογή. Δηλαδή είναι απίθανο στον καθένα μας στην μιάμιση ώρα στο σπίτι του να του ξεφύγει ένα αριθμητικό! Πρότασή μου, όπως γίνεται στου συγκοινωνιολογους, λύση σε χαρτί και σκαναρισμα.
“No one gets left behind, remember?”
Πολλαπλής θα είναι τελικά?
Τη βάψαμε...
Τη βάψαμε...
Επειδή παρατηρώ να διακινείται μια παραφιλολογία σχετικά με την εξέταση, η μορφή της δεν θα διαφέρει από την προηγούμενη κανονική περίοδο, μόνο που το μέγεθος των ασκήσεων θα είναι προσαρμοσμένο στον χρόνο που διατίθεται (1:30 ώρα). Οι απαντήσεις θα δοθούν σε ηλεκτρονική φόρμα.
Σχετικά με το σχόλιο περί αντιγραφών που θα πάνε σύννεφο, ας μην πετάτε στα σύννεφα.
Καλή συνέχεια διαβάσματος
Σχετικά με το σχόλιο περί αντιγραφών που θα πάνε σύννεφο, ας μην πετάτε στα σύννεφα.
Συνήθως ,λόγω κορονοιού , κάθε φορά πριν δώσουμε ένα μάθημα από απόσταση κάναμε μια δοκιμή να δούμε πως πάει το όλο θέμα της εξέτασης και λύση όποιων αποριών των φοιτητών . Λέτε ότι το μάθημα θα γίνει μέσω microsoft forms, και αυτή ήταν η μόνη ενημέρωση που είχαμε .Την τελευταία φορά που το χρησιμοποιήσαμε ήταν για εξέταση πολλαπλής επιλογής . Οπότε δικαιολογημένη η παραφιλολογία σχετικά με την εξέταση . Σήμερα μαθαίνουμε ότι δεν θα είναι πολλαπλής επιλογής , αλλά μάλλον γραπτή σε ηλεκτρονική μορφή ??? εισάγεται ένα νέο τρόπο εξέτασης , τον οποίο εγώ δεν καταλαβαίνω ! δηλαδή , ότι πράξεις θα κάνουμε θα τις τυπώνουμε με το πληκτρολόγιο ??? ή απλά θα δίνουμε την απάντηση , άρα σαν πολλαπλής επιλογής ?? δεν θέλω να παρερμηνευτεί ο τρόπος που γράφω , από απλή απορία για την εξέταση ρωτάω !AE έγραψε:Επειδή παρατηρώ να διακινείται μια παραφιλολογία σχετικά με την εξέταση, η μορφή της δεν θα διαφέρει από την προηγούμενη κανονική περίοδο, μόνο που το μέγεθος των ασκήσεων θα είναι προσαρμοσμένο στον χρόνο που διατίθεται (1:30 ώρα). Οι απαντήσεις θα δοθούν σε ηλεκτρονική φόρμα.
Το ελυσε ρε παιδια κανεις?dgt έγραψε:Γνωρίζει κάποιος πως λύνεται το Α ερώτημα του 1ου Θέματος της φετινής κανονικής εξέτασης;
Οι δοκιμες μεταξυ ποιων μεγεθων πρεπει να γίνουν?
Το θεμα μου ειναι οτι ζηταει παροχη και γραμμικες απωλειες και εχω γνωστη μονο τη διαμετρο ανα τμημα. Κανονικα θα έπρεπε να δινει και κατι αλλο. Ειτε κλιση ειτε ταχύτητα... Οτιδηποτε.
-
steve7
- Έτος εισαγωγής: 2014
Νομίζω κάνεις δοκιμές με τις παροχές.ετσι είχε πει η κ Νάνου όταν τν ρώτησα .μέχρι ν ταυτιστουν.δν παίρνω κ όρκο