Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Υδραυλική και Υδραυλικά Έργα (2019-20)
Συντονιστής: University Editors
Re: Υδραυλική και Υδραυλικά Έργα (2019-20)
Μπορεί κάποιος να περιγράψει τα θέματα και το πως ήταν η εξέταση?
Μικρές ασκήσεις, με απάντηση/αιτιολόγηση με γραπτό κείμενο περιληπτικά.
“No one gets left behind, remember?”
Σαν χρονος παιδιά πως σας φανηκε?
Προλαβατε γενικα?
Προλαβατε γενικα?
Ο χρόνος νομίζω δεν έφτανε με τίποτα. Ήθελες πολύ περισσότερο χρόνο για να γράψεις στο πληκτρολόγιο τους τύπους και δεν αναφέρομαι στην ταχύτητα που γράφει ο καθένας αλλά στην προσοχή που θέλει για να μην μπερδευτείς και βάλεις λάθος τις ρίζες, παρενθέσεις, εκθέτες κτλ...karn έγραψε:Σαν χρονος παιδιά πως σας φανηκε?
Προλαβατε γενικα?
Δεν έφτανε καθόλου ο χρόνος .
συμφωνώ με τα παιδιά, και επίσης από μεριάς μου τουλάχιστον , το γεγονός ότι τύπωνα μέρος των απαντήσεων με πληκτρολόγιο το έκανε ακόμα χειρότερο! απλή η λύση αλλά για κάποιο λόγο στον τομέα δεν ξέρω τι και πως σκέφτονται ! λύση σε χαρτί και σκανάρισμα , μόνο αυτός ο τρόπος προσομοιάζει την κανονική εξέταση !
Καλησπέρα σε όλους. Δεν υπάρχει συζήτηση για τη νέα χρονιά και γράφω εδώ. εχει καταφέρει να μπει κανείς στο μάθημα από το link που δίνεται στο MyCourses;
Ευχαριστώ. Πού ήταν και δεν το έβρισκα; Εγώ κοίταζα MyCourses Ανακοινώσεις. Μοιάζει να είναι το ίδιο αλλά δε δουλεύει.
Είπε τίποτα στην αρχή; Θα κάνει πρώτα Υδραυλική και μετά Υδραυλικά έργα ή Τρίτες Υδραυλική και Παρασκευές Υδραυλικά έργα: