Καθαριότητα parking σχολής

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.
Απάντηση
μουχαλασετοspace
Δημοσιεύσεις: 98
Εγγραφή: Πέμ, 25 Φεβ 2016 8:54 pm

Καθαριότητα parking σχολής

Δημοσίευση από μουχαλασετοspace »

Παιδιά, καλησπέρα. Μετά από συζητήσεις και με άλλα παιδιά τώρα που ανέβαινα λόγω εξεταστικής παρατήρησα ότι είχαμε πολλοί το ίδιο θέμα και είπα να το αναφέρω και εδώ. Μιλάω για το parking της σχολής το οποίο είναι σε άθλια κατάσταση. Σπασμένα γυαλιά, άπειρα τενεκεδάκια, σακούλες, αποφάγια και ο, τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Και όλα αυτά με έντονη μυρωδιά κάτουρου. Σε κάποιο σημείο δεν μπορείς καν να παρκάρεις γιατί έχουν βάλει καρέκλες και το έχουν κάνει κιόσκι να κάθονται. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για το χώρο αλλά κάτι πρέπει να γίνει με αυτήν την εικόνα χωματερής.
karn
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: Δευτ, 22 Ιαν 2018 2:05 am
Έτος εισαγωγής: 2016

Re: Καθαριότητα parking σχολής

Δημοσίευση από karn »

Συμφωνω και επισης αυτοι που τα κανουν αυτα με τις καρεκλες κλπ σε πολλα μαθήματα οταν διναμε, αραζανε εκει τις ωρες της εξετασης και ακουγανε μουσικη, φωναζαν, κλωτσουσαν τενεκεδακια σε φαση street soccer κανοντας απίστευτη φασαρια που δεν επετρεπε να συγκεντρωθεις και να γραψεις αν τύχαινε και ησουν σε αιθουσα απεναντι απο το parking.
Προσωπικα ενημερωσα τους φυλακες στην πυλη του πολυτεχνειου αλλα πιστευω το θεμα εκει και θα εμεινε.
jasonosaj
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Σάβ, 08 Νοέμ 2014 4:38 am
Έτος εισαγωγής: 2014

Re: Καθαριότητα parking σχολής

Δημοσίευση από jasonosaj »

Συμφωνώ οτι πρέπει να το κυνηγήσουμε αυτό το θέμα, είναι λίγο άσχημο να το αντικρίζεις αυτό όποτε ανεβαίνεις στη σχολή.
Άβαταρ μέλους
Ramrod
Δημοσιεύσεις: 464
Εγγραφή: Παρ, 09 Οκτ 2015 4:53 pm
Τοποθεσία: Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας

Re: Καθαριότητα parking σχολής

Δημοσίευση από Ramrod »

Σταματήστε ρε μόμολα, θέλετε να ανεβάσω κανένα university ranking; Εδώ δεν παράγεται απλά εκπαιδευτικό έργο, παράγεται τέχνη. Η τέχνη πρέπει να είναι υπερβατική, καυστική και ναι, πρέπει να είναι και δύσωσμη καμιά φορά.
Darkiz
Δημοσιεύσεις: 197
Εγγραφή: Σάβ, 07 Οκτ 2017 2:16 am
Έτος εισαγωγής: 2017

Re: Καθαριότητα parking σχολής

Δημοσίευση από Darkiz »

Οντως ειναι σοβαρο θεμα αυτο. Επισης, ειναι ολοι με μηχανες και οταν φευγουν τρεχουν σαν μανιακοι...
Που στο καλο βρεθηκαν? 100 σημεια εχει το campus μακρια απο σχολες κιολας....
Απάντηση

Επιστροφή στο