Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Γεωμετρικός Σχεδιασμός Οδών (2018-19)
Συντονιστής: University Editors
Re: Γεωμετρικός Σχεδιασμός Οδών (2018-19)
Καλησπέρα ! Το σχέδιο 1/2000 σε τι φύλλο πρέπει να ναι τυπωμένο ;;;
Μπορεί κάποιος να παραδώσει θέμα μόνο στο τέλος? Έχει κάποια επίπτωση αυτό? (Έχει κάποια διαφορα αν είσαι από μεγαλύτερο εξαμηνο?)
Μπορείς να επικοινωνήσεις με τον κ.Μαυρομάτη για σίγουρη απάντηση.
Όποτε έστελνα email για διευκρινήσεις, πέρυσι, απαντούσε αμέσως.
Όποτε έστελνα email για διευκρινήσεις, πέρυσι, απαντούσε αμέσως.
-
foititis1000
- Έτος εισαγωγής: 2012
Μέχρι πέρυσι, αν πήγαινες το θέμα στο τέλος, θα είχες βαθμολογηθεί με 5 και θα άκουγες την γκρίνια των καθηγητών που θα σου έλεγαν: «γιατί, ρε παιδιά, το αφήνετε για το τέλος! Εγώ πώς να ξέρω αν το έχετε κάνει μόνοι σας ή αν το έχετε πάρει έτοιμο;;;». Οπότε, παιδιά, να πάτε και στις 3 παραδώσεις του θέματος για να μην έχετε τέτοια προβλήματα.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
- Blue_Eyes7
Καλησπέρα, μπορεί να μου απαντήσει κάποιος πως υπολογίζω το μήκος L των κορυφών Α-Ι, Ι-ΙΙ, ΙΙΙ-ΙV, V-B για να σχεδιαστεί η ισοκλινής.
Έχει ανεβάσει ένα υπόδειγμα στο οποίο δίνει την ισοκλινή με τα υψόμετρα, μήκη και κλίσεις. Όμως ανάλογα με τον αριθμό μητρώου ο καθένας έχει άλλα υψόμετρα και άλλα μήκη. Από το autoCAD δεν μπορείς να υπολογίσεις γιατί δεν έχεις σημεία.
Έχει ανεβάσει ένα υπόδειγμα στο οποίο δίνει την ισοκλινή με τα υψόμετρα, μήκη και κλίσεις. Όμως ανάλογα με τον αριθμό μητρώου ο καθένας έχει άλλα υψόμετρα και άλλα μήκη. Από το autoCAD δεν μπορείς να υπολογίσεις γιατί δεν έχεις σημεία.
Η παράδοση έχει και εξέταση ή μπορώ να στείλω τα αρχεία από autoCΑD και την έκθεση στο email του επιβλέποντα του τμήματος μου ?
-
foititis1000
- Έτος εισαγωγής: 2012
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω τί θέματα είχε βάλει τον Ιανουάριο ο Μαυρομάτης; Ποιες ασκήσεις να διαβάσω; Τις εφαρμογές και το θέμα εξαμήνου;
Oι εφαρμογες που ειχαν ανεβει στο my courses ηταν υπεραρκετες. Αν ξερεις να λυνεις αυτες δεν θα εχεις κανενα προβλημα στις 4 μοναδες των ασκησεων.foititis1000 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω τί θέματα είχε βάλει τον Ιανουάριο ο Μαυρομάτης; Ποιες ασκήσεις να διαβάσω; Τις εφαρμογές και το θέμα εξαμήνου;
Οι αλλες 6 μοναδες ηταν θεωρια.
Παιδιά ξέρετε τι εχει γίνει με τον σύνδεσμο του webex στο mycourses για να παρακολουθήσουμε το μάθημα?