Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
εχει βγει δηλωση μαθηματων για επι πτυχιω φοιτηται ή θα δηλωσουμε πριν την εξεταστικη?
με τη μανασ την εκη
- CherylTunt
χτες που μιλησα με γραμματεια μου ειπαν δεν εχει βγει ακομα
υπαρχει δυνατοτητα να κοψω μαθημα που εχω περασει σε παλαιοτερο ετος για να το ξαναδωσω(ουσιαστικα βελτιωση); Ή αμα μπει στη καρτελα δεν σβηνει με τιποτα;
- Bruce T. Wayne
- Έτος εισαγωγής: 1950
Απ' ό,τι ξέρω, μπορεί μετά από συνεννόηση να απιτευχθεί να σβηστεί βαθμός παλαιότερου έτους, αλλά δεν θα είναι βελτίωση αυτό που θα πας να δώσεις.dgt έγραψε:υπαρχει δυνατοτητα να κοψω μαθημα που εχω περασει σε παλαιοτερο ετος για να το ξαναδωσω(ουσιαστικα βελτιωση); Ή αμα μπει στη καρτελα δεν σβηνει με τιποτα;
-
apisteutospragmatika
- Έτος εισαγωγής: 2013
Μάγκες...Θέλω να μου προτείνετε 2 μαθήματα επιλογής δομοστατικου 8ου εξάμηνου...Λάβετε υπόψη ότι είναι επί πτυχιω εαρινού άρα εργασίες δεν χρειάζονται... 
Στην έκτακτη βαθμολογούμαστε κανονικά, ή είναι 0/5;
-
ktiriakias
Είτε κόβεσαι με 0,1,2,3,4 είτε περνάς με 5.civil123 έγραψε:Στην έκτακτη βαθμολογούμαστε κανονικά, ή είναι 0/5;
Όντως, δεν μπορείς να πάρεις μεγαλύτερο βαθμό;
Πριν κανά 2 χρόνια, είχε περάσει απόφαση ότι η βαθμολογία στην έκτακτη θα ναι της μορφής pass-fail και για κάποιο περίεργο λόγο το πασ ήταν μόνο το 5. Δεν ξέρω αν είναι σε ισχύ ακόμα...