Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Χαχα, με 'κανες και γέλασα!BougatsaMeTyri έγραψε:Ξέρει κάποιος πότε, και αν,μπορούμε να δούμε τα γραπτά μας στις γαιωδαιτικές;
Συντονιστής: University Editors
Χαχα, με 'κανες και γέλασα!BougatsaMeTyri έγραψε:Ξέρει κάποιος πότε, και αν,μπορούμε να δούμε τα γραπτά μας στις γαιωδαιτικές;

Η Δουφεξοπούλου το χειμώνα στη γεωδαισία αρνήθηκε να μου δείξει το γραπτό μου επειδή ακριβώς είχα κοπεί. Μου είπε πως αν είχα περάσει και είχα απορία γιατί πήρα χαμηλότερο βαθμό να το δω αλλά όχι και να έχω κοπεί... Άμα κόβεστε, κόβεστε μου λέει...intelx86 έγραψε:Νομίζω ότι είναι ανάλογα το διδάσκοντα [...] και έπειτα σ' αφήνουν να το δεις μόνο αν κόπηκες.
Ακριβώς η ίδια αρνήθηκε να μου δείξει το γραπτό 2 φορές (κανονική εξεταστική και βελτίωση στην επαναληπτική) επειδή είχα περάσει... Και από ότι είπε αν είχα κοπεί θα μου το έδειχνε, αφου το πέρασα δεν είχε κανένα νόημα κατά την ίδια...akrovolistos έγραψε:
Η Δουφεξοπούλου το χειμώνα στη γεωδαισία αρνήθηκε να μου δείξει το γραπτό μου επειδή ακριβώς είχα κοπεί. Μου είπε πως αν είχα περάσει και είχα απορία γιατί πήρα χαμηλότερο βαθμό να το δω αλλά όχι και να έχω κοπεί... Άμα κόβεστε, κόβεστε μου λέει...