Darkiz έγραψε:Παιδια απο το προγραμμα που εχει ανεβει με τις αντιστοιχες ενοτητες που διδαχθηκαν ειναι τιποτα αλλο εκτός υλης πλην της PERT?
Σε γενικές γραμμές νομίζω όχι. Δεν είμαι σίγουρος αν μας έκανε το μάθημα 10 ''Ειδικά θέματα δικτυωτής ανάλυσης (συμπύκνωση δικτυωτού γραφήματος, είδη δραστηριοτήτων, σχέση μεταξύ των μεθόδων προγραμματισμού & ελέγχου έργων''
Καλησπέρα επισυνάπτω δύο διαφωνίες πάνω στις τελευταίες λύσεις θεμάτων που έχουν ανέβει (δεν ξέρω αν είναι σωστές βέβαια). Επίσης, είπε αν θα βάλει κάτι από αυτό που αποκαλείται ''πολύχρωμα σαμάρια'';;;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νούς μας είναι αληταριό κι όλο θα δραπετεύει...
Άκαρπη_Μελούνα έγραψε:Καλησπέρα επισυνάπτω δύο διαφωνίες πάνω στις τελευταίες λύσεις θεμάτων που έχουν ανέβει (δεν ξέρω αν είναι σωστές βέβαια). Επίσης, είπε αν θα βάλει κάτι από αυτό που αποκαλείται ''πολύχρωμα σαμάρια'';;;
Είχε κάνει αναλυτικά την άσκηση του βιβλίου και είχε περιγράψει κάποιες μετατροπές από γκαντ σε πολύχρωμα σαμάρια ή από πολύχρωμα σαμάρια σε πίνακα προγραμματισμού κτλ... Γενικά είχε δώσει σημασία στην μετατρόπή από ένα γράφημα σε ένα άλλο.
Το θέμα είναι να είχαμε και 1 άσκηση να μπορούμε να μελετήσουμε πάνω σε αυτά είτε διαγράμματα Gant είτε πολύχρωμα σαμάρια σε πίνακα προγραμματισμού ή την μετατροπή MPM σε CPM.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
Η αλήθεια ειναι αυτη.
Να ειχαμε μια ασκηση με εκφώνηση και σωστη λυση για να μπορουμε να δουμε τι περιπου θα ζητηθεί και πως πρεπει να κινηθουμε. Ειδικα τωρα που η ωρα εξετασης θα ειναι ψαλιδισμενη και τα θεματα κλασσικα θα λυνονται οριακα.
Αλλιως αν ψαχνομαστε να προσαρμοστουμε εκεινη την ωρα για το πως θα την αντιμετωπισουμε... Κλαφτα.
Άκαρπη_Μελούνα έγραψε:Καλησπέρα επισυνάπτω δύο διαφωνίες πάνω στις τελευταίες λύσεις θεμάτων που έχουν ανέβει (δεν ξέρω αν είναι σωστές βέβαια). Επίσης, είπε αν θα βάλει κάτι από αυτό που αποκαλείται ''πολύχρωμα σαμάρια'';;;
Είχε κάνει αναλυτικά την άσκηση του βιβλίου και είχε περιγράψει κάποιες μετατροπές από γκαντ σε πολύχρωμα σαμάρια ή από πολύχρωμα σαμάρια σε πίνακα προγραμματισμού κτλ... Γενικά είχε δώσει σημασία στην μετατρόπή από ένα γράφημα σε ένα άλλο.
Μπορείς να πεις σελίδες από το βιβλίο για πολύχρωμα σαμάρια και πίνακα προγραμματισμού;
Όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει ο νούς μας είναι αληταριό κι όλο θα δραπετεύει...
Δυστυχώς το μάθημα είναι κλειδωμένο στο mycourses οπότε δεν μπορώ να δώ τί σας έχει ανεβάσει συνεπώς τα επισυναπτόμενα μπορεί να σας είναι παντελώς άχρηστα αν έχουν ήδη ανέβει.
Σε κάθε περίπτωση τα παρακάτω είναι από διαφάνειες που έκανε ο κ. Τουλιάτος όσο συμμετείχε στο μάθημα (δεν ξέρω αν συμμετέχει ακόμη).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Δε θέλω να με αγαπούν πολλοί, θέλω να με αγαπούν λίγοι και πολύ!