Καλησπέρα! Η Στατική ΙΙ είναι το τελευταίο μου μάθημα εδώ και αρκετό καιρό και θα ήθελα να ρωτήσω αν σας βοήθησε στο διάβασμα η Ματίνα και γενικά από πού αλλού διαβάζετε για αυτό το μάθημα? Κάθε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα! Η Στατική ΙΙ είναι το τελευταίο μου μάθημα εδώ και αρκετό καιρό και θα ήθελα να ρωτήσω αν σας βοήθησε στο διάβασμα η Ματίνα και γενικά από πού αλλού διαβάζετε για αυτό το μάθημα? Κάθε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ πολύ!
Η καλύτερη λύση είναι να το παρακολουθήσεις και να λύσεις όλες τις σειρές ασκήσεων και το θέμα. Εγώ δεν χρησιμοποίησα βοήθημα όταν το πέρασα, αλλά οι σημειώσεις που έχουν ανεβάσει οι καθηγητές στο mc από τα διαδικτυακά μαθήματα υποθέτω ότι επαρκούν(δεν τις έχω δει αλλά αμα αντιστοιχούν στα διδαχθέντα στον πίνακα των προηγούμενων ετών είναι μια χαρά), εφόσον λύσεις μόνος σου τις ασκήσεις
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Η αλήθεια είναι ότι λόγω πρωινής δουλειάς δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω και δυσκολεύομαι με τις διαφάνειες αλλά θα το προσπαθήσω. Οι γραμμές επιρροής είναι εκτός από όσο ξέρω αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.
ast_k19 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Η αλήθεια είναι ότι λόγω πρωινής δουλειάς δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω και δυσκολεύομαι με τις διαφάνειες αλλά θα το προσπαθήσω. Οι γραμμές επιρροής είναι εκτός από όσο ξέρω αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.
Οι γραμμές επιρροής είναι εκτός ( κατα 90 τοις εκατό θυμάμαι που το είχε αναφέρει σε μάθημα ο καθηγητής)
ast_k19 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Η αλήθεια είναι ότι λόγω πρωινής δουλειάς δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω και δυσκολεύομαι με τις διαφάνειες αλλά θα το προσπαθήσω. Οι γραμμές επιρροής είναι εκτός από όσο ξέρω αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος.
Οι γραμμές επιρροής είναι εκτός ( κατα 90 τοις εκατό θυμάμαι που το είχε αναφέρει σε μάθημα ο καθηγητής)
ναι ναι είναι εκτός κατά 100%. Δεν διδάχθηκαν καν.
Γενικά λύσε μπόλικες ασκήσεις γιατί άμα δεις απο παλιότερα θέματα βάζουν μπόλικα πράγματα και πρέπει να σαι γρήγορος λύτης.