Μπορείς να επιλέξεις όποιο μάθημα επιλογής θέλεις. Αν πχ απο τα μαθηματα α,β,γ,δ διαλεξες πέρυσι το α και κοπηκες (όπως αναφέρται στο χρώμα το καφε), φέτος μπορείς να επιλέξεις όποιο θες είτε το α είτε το β είτε το γ είτε το δ.
Αν επιλέξεις και περιβαλλοντική υδραυλική, τότε σίγουρα τα οικολογικά μοντέλα, γιατί ταυτίζονται πάρα πολύ. Γενικά, είναι μάθημα που αν το παρακολουθείς καλύπτεσαι. Έχει 3 ομαδικές εργασίες, για τις οποίες υπάρχει αρκετή καθοδήγηση από τους καθηγητές.
Μεταξυ τεχνικου δικαιου και συστηματων γεωγραφικων πληροφοριων ποιο μαθημα προτεινετε?
Θελω κατι easy.
Μπορει καποιος να μας κανει μια μικρη περιγραφη για τα 2 μαθηματα; (αν εχουν ασκησεις για παραδοση, ποσο χρονο πρεπει ν ασχοληθεις με το καθενα κλπ)
Μεταξυ τεχνικου δικαιου και συστηματων γεωγραφικων πληροφοριων ποιο μαθημα προτεινετε?
Θελω κατι easy.
Μπορει καποιος να μας κανει μια μικρη περιγραφη για τα 2 μαθηματα; (αν εχουν ασκησεις για παραδοση, ποσο χρονο πρεπει ν ασχοληθεις με το καθενα κλπ)
Ευχαριστω
ΥΓ. Επισης εχω στο μυαλο μου και το Ανανεωσιμη και υδροηλεκτρικα εργα, οποτε αν καποιος θελει ας πει και γι αυτο
Darkiz έγραψε:
ΥΓ. Επισης εχω στο μυαλο μου και το Ανανεωσιμη και υδροηλεκτρικα εργα, οποτε αν καποιος θελει ας πει και γι αυτο
Και εγω είμαι μεταξύ αυτων των δύο για μάθημα επιλογής, και σκεφτόμαι πως το τεχνικό δίκαιο θα ήταν πιο εύκολο για βαθμό αλλά τα υδροηλεκτρικά έργα είναι πιο ενδιαφέροντα ως αντικείμενο. Αν κάποιος έχει παρακολουθήσει κάποιο άπο τα δύο και έχει να προτείνει κάτι θα βοηθούσε
Darkiz έγραψε:
Και εγω είμαι μεταξύ αυτων των δύο για μάθημα επιλογής, και σκεφτόμαι πως το τεχνικό δίκαιο θα ήταν πιο εύκολο για βαθμό αλλά τα υδροηλεκτρικά έργα είναι πιο ενδιαφέροντα ως αντικείμενο. Αν κάποιος έχει παρακολουθήσει κάποιο άπο τα δύο και έχει να προτείνει κάτι θα βοηθούσε
Έχω παρακολουθήσει Ανανεώσιμες και Υ/Η και το συστήνω ανεπιφύλακτα! πολύ καλά οργανωμένο μάθημα, που σου διευρύνει αρκετά τις γνώσεις σχετικά με ΑΠΕ. Πας και για βαθμό αν ασχοληθείς με τις ασκήσεις !
Απο τα τρια που ανέφερες, αν και προσωπικά δεν έχω εμπειρία με κανένα (εκτος απ το τεχνικό δίκαιο που ειχα απαλλαχθεί οταν αλλαξε το πρόγραμμα σπουδών και έγινε επιλογής απο υποχρεωτικό - και δεν χρειάστηκε να το δωσω), με βαση εμπειρίες φίλων μου θα έλεγα πως το gis και το δίκαιο εχουν εξαιρετικά χαμηλές απαιτήσεις ( ισως το gis να ειναι το πλεον λιγότερο απαιτητικό) και τα υδροηλεκτρικά ειναι ενα ακομα τυπικο υδραυλικό μάθημα (συστηματικές ασκήσεις κλπ) που απαιτεί ενασχόληση κατα τη διάρκεια του εξαμήνου. Επίσης θεωρώ οτι ειναι και το πιο ενδιαφέρον απο τα 3.