Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική II (2020-21)
Συντονιστής: University Editors
Re: Re: Στατική II (2020-21)
Ομαδα Α
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
“No one gets left behind, remember?”
Re: Στατική II (2020-21)
Ομάδα Α
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Μπορεί κάποιος να πει πως το έλυσε?
πως ήταν η εξέταση γενικά; έγινε η γραπτή εξέταση με κλειστές κάμερες και η προφορική πως ήταν; τι ρώτησαν;
To become a monster like me, is to admit you were too weak to remain a human.
Ανοιχτές κάμερες και σου άνοιγε και το μικρόφωνο. Εξέταση γραπτή μία ώρα ένα θέμα ( που δύσκολα προλαβαίνεις και πάλι εγώ δε πρόλαβα), και προφορική έναν φορέα σου έδειχνε και να του πείς τον βαθμό κινηματικής αοριστίας.
ast_k19 έγραψε:Μπορεί κάποιος να πει πως το έλυσε?
Εγώ το έλυσα με τη μέθοδο των επικόμβιων μετακινήσεων (παρότι 1 φορά υπερστατικό).
Βαθμός κινηματικής αοριστίας 2 (η στροφή στον κόμβο 3 και μετακίνηση δ2=δ4=δ).
Οπότε ελαστική γραμμή και δράσεις παγίωσης λόγω q, λόγω φ και λόγω δ και τα εντατικά συναρτήσει αυτών. Ως εξισώσεις ισορροπίας πήρα την ισορροπία των ροπών στον κόμβο 3, και ΣF x = 0 στο (234) κόβοντας κάτω από τον 3, οπότε Fελ + Q31 = P η δεύτερη εξίσωση. Λύνω το σύστημα, αντικαθιστώ τα φ και δ στις εκφράσεις των εντατικών και χαράσσω τα διαγράμματα.
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world.
Να ρωτήσω γιατί είναι μία φορά υπερστατικός? Αφού η κύλιση στον κόμβο 4 είναι κάθετη στη διεύθυνση του ελατηρίου δε θα έχουμε δύο αντιδράσεις σε αυτόν τον κόμβο? Και δύο στον κόμβο 1 και μία στον κόμβο 2, άρα σύνολο 5? άρα 2 φορές υπερστατικός?
Και γω 2 φορές υπερστατικός είναι νομίζω..
Ναι 2 φορές είναι, δίκιο έχετε. Έκανα λάθος.
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world.