Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σχόλια Επαναληπτικής Εξεταστικής (2020-21)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σχόλια Επαναληπτικής Εξεταστικής (2020-21)
Στην καρτέλα στο central (καρτέλα Μαθήματα) δεν μου φαίνεται καμία αλλαγή. Απλά είναι σαν δηλωμένο στο 2021 χωρίς να έχει μπεί βαθμός. Στην δήλωση μαθημάτων που έκανα όμως μου το έχει σαν περασμένο (μπλέ).
“No one gets left behind, remember?”
Kcr565 έγραψε:Στην καρτέλα στο central (καρτέλα Μαθήματα) δεν μου φαίνεται καμία αλλαγή. Απλά είναι σαν δηλωμένο στο 2021 χωρίς να έχει μπεί βαθμός. Στην δήλωση μαθημάτων που έκανα όμως μου το έχει σαν περασμένο (μπλέ).
+1 και εμενα ετσι. Αν πας ομως (στο central) κατω στα μη περασμενα και πατησεις στην τελευταια δηλωση θα δεις οτι θα λεει ''βαθμος επαναληπτικης -9''
Ναι όντως και εμένα έχει -9 τώρα το είδα
Εγώ είχα στείλει στη γραμματεία για αυτό ακριβός το πράγμα αλλά για άλλο μάθημα (Φυσική που ήταν και αυτό pass/fail) και μου είχε απαντήσει ότι σε ότι αφορά τη σχολή, φαίνεται περασμένο. Επίσης το είχα κοινοποιήσει και στο κεντρικό mail του central (και δεν πείρα απάντηση) και η γραμματεία το κοινοποίησε και στο grades[at]civil.ntua.gr. Αν θέλετε στείλτε και εσείς μήπως το φτιάξουν.
Με Σιδηρες Ι και Θεμελιώσεις εχει κανεις υπόψη του τι γίνεται με τα αποτελέσματα?
Και με τις διαφορικες ξερει κανεις τι παιζει;
Έσπασε το φράγμα Τσόπελα
Υδραυλική και Υδραυλικά εργα περάστηκαν central???????????
Η γνώση είναι για να μοιράζεται
Παιδιά καλησπέρα,
Έχουν αναρτηθεί στην καρτέλα τα Στοιχεία Αρχιτεκτονικής ;;
Έχουν αναρτηθεί στην καρτέλα τα Στοιχεία Αρχιτεκτονικής ;;
Έξι χρόνια στο δημοτικό. Έξι χρόνια στο γυμνάσιο, δώδεκα. Έξι χρόνια στο πολυτεχνείο, δεκαοχτώ. Έξι χρόνια στο εξωτερικό, εικοσιτέσσερα. Και έξι χρόνια μέχρι που να πάω σχολείο, τριάντα. Μέχρι τα τριανταέξι που είμαι, ακόμα άλλα έξι χρόνια. Πού πήγανε; Τι γίνανε έξι χρόνια;
Έχουν βγει πουθενά τα αποτελέσματα επαναληπτικής στη Μηχανική Ρευστών;