Τεχνική Μηχανική III (2008-09)

Συντονιστής: University Editors

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος
Έτος εισαγωγής: 2006

Re: Tεχνική Μηχανική III (2008-09)

Δημοσίευση από MaRKiSi0s^ »

Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είπε ο καθηγητής... Ταλαντώσεις είχατε διδαχθεί εσείς? Και απλά είπε ότι στην επαναληπτική θα είναι μέσα στην ύλη? Γιατί κάτι τέτοιο γίνεται και με τους καμπύλους φορείς στην Μηχ.1 - Ή δεν είχατε διδαχθεί καθόλου ταλαντώσεις και θα τις βάλει έτσι? :shock:
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
recon
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευση από recon »

Φέτος δεν καναμε ταλαντωσεις...... Χάσαμε πολλά μαθήματα (και οχι μονο λογω καταληψεων). Και απο αναπληρωσεις τιποτα. Τελος παντων.. χωρις να ξερουμε τι θα κανουν οι καθηγητες ας μην λεμε και πολλα... ας περιμενουμε και βλεπουμε.
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
mixanikosemp
Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευση από mixanikosemp »

Σορυ, αν είμαι λίγο άκυρος τέτοια εποχή,αλλά διαβάζω Μηχανικη 3 αυτή τη περίοδο.Θα θελα να ρωτήσω αν είναι τόσο σημαντικές οι πολικές συντεταγμένες??Δεν τις πολυκαταλαβαίνω γιαυτο ρωτάω..Εχει μπει ποτε?Εγω θα δώσω πιο πολύ προσοχή κιρίως στα κεφάλαια 3,4,6,9..Θα κάνω καλά?το 2.1 με τις πολικές??Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :)
γάντι του μποξ
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευση από γάντι του μποξ »

mixanikosemp έγραψε:Σορυ, αν είμαι λίγο άκυρος τέτοια εποχή,αλλά διαβάζω Μηχανικη 3 αυτή τη περίοδο.Θα θελα να ρωτήσω αν είναι τόσο σημαντικές οι πολικές συντεταγμένες??Δεν τις πολυκαταλαβαίνω γιαυτο ρωτάω..Εχει μπει ποτε?Εγω θα δώσω πιο πολύ προσοχή κιρίως στα κεφάλαια 3,4,6,9..Θα κάνω καλά?το 2.1 με τις πολικές??Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :)
Νομίζω ότι οι πολικές δεν είναι στην ύλη. Ας απαντήσει και κάποιος αν ξέρει σίγουρα.
Εικόνα
Friends help you move. Good friends help you move bodies.
fullgamer88

Δημοσίευση από fullgamer88 »

οι πολικες συντεταγμενες και η κινηση στον χωρο ειναι εκτος υλης τελικα? η μηπως μπορει να ειναι απαραιτητα(εστω σε απλη μορφη) γιατην επιλυση καποιου θεματος? οποιος εχει την καλοσυνη να βοηθησει...
recon

Δημοσίευση από recon »

Μμααααλιστα μμααααλιστα.. και φτανοντας μια εβδομαδα πριν την εξεταση.. υπαρχει καποιος τροπος να μαθουμε την υλη??
και αναφερομαι πολυ συγκεκριμενα στο αν θα ειναι μεσα η οχι οι ταλαντωσεις.. που δεν τις διδαχτηκαμε και δεν ηταν στην υλη στην χειμερινη εξεταστικη...να ξερουμε και τι θα κανουμε ρε αδερφε! να διαβασουμε η να παμε στον Βαρδουλακη να ''συζητήσουμε'' ?????
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
8anos

Δημοσίευση από 8anos »

τελικα η υλη για τη μηχανικη ποια ειναι?αν ξερει καποιος..
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευση από ingenieurin26 »

ingenieurin26 έγραψε:Η ύλη από την <<Κινηματική και Δυναμική του υλικού σημείου και του απόλυτα στερεού σώματος>> του Γκαρούτσου (Β Έκδοση) για το έτος 2008-09 είναι η ακόλουθη :

Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3 (χωρίς το 3.4)
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5 (χωρίς το 5.3)
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7 (μόνο το 7.1)
Κεφάλαιο 9
Aν έχεις χρόνο διαβάζεις και το κεφ. 8 (Απλή Αρμονική Ταλάντωση)

Οι τίτλοι των κεφαλαίων αυτής της έκδοσης του Γκαρούτσου που είναι εντός ύλης βρίσκονται εδώ
taliampes

Δημοσίευση από taliampes »

τελικα το κεφαλαιο 8(ταλαντωσεις)ειναι μεσα στην υλη ή δεν ειναι?ξερει καποιος σιγουρα?
idolent
Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευση από idolent »

αν μπορει καποιος να μου λεισει μια απορια...στον γκαρουτσο στην 6.3 επιπεδη κινηση στερεου σωματος...στην δευτερη ασκηση προς το τελος λεει ...ομως η επιταχυνση του σημειου Α δεν εχει συνιστωστα καθετη στο κεκλιμενο επιπεδο ..ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΟ =Ο δεν μπορω να καταλαβω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο