Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική II (2020-21)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική II (2020-21)
Καλησπερα ηθελα να ρωτησω αν ειναι στην υλη οι γραμμες επιρροης
Έχει κανείς θέμα με την φόρμα δήλωσης που έστειλαν σήμερα?
Είναι το λινκ για edit και φαίνεται λίγο αλλοπρόσαλη η φόρμα. Ή μόνο σε εμένα?
Είναι το λινκ για edit και φαίνεται λίγο αλλοπρόσαλη η φόρμα. Ή μόνο σε εμένα?
“No one gets left behind, remember?”
Και εγώ, βρήκα την φόρμα δήλωσης της Στατικής 2 τελείως περίεργη. Της έστειλα και μειλ της κυρίας Μπόνη να το κοιτάξει... Για να δούμε...
Παιδιά εγώ δεν έχω πάρει τίποτα ούτε ανακοίνωση είδα στο courses
Τι γίνεται ???
Τι γίνεται ???
Η ανακοίνωση στάλθηκε μόνο μέσω του helios και είναι η εξής:
Δήλωση συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος.
από Ελεάνα Μπόνη - Wednesday, 26 January 2022, 2:15 PM
Σας ενημερώνουμε ότι η εξέταση του μαθήματος "Στατική Ανάλυση Υπεραστατικών Φορέων" θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 07/02/2022 και ώρα 12:00 δια ζώσης.
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε την πρόθεσή σας να εξεταστείτε στο μάθημα https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link έως την Τετάρτη 02/02/2022.
Σημειώνεται ότι δικαίωμα έχουν για εξέταση μόνο όσοι έχουν δηλώσει το μάθημα στην Γραμματεία.
Οκ ευχαριστώ !!
Καλησπέρα,
Μήπως έχει λύσει κάποιος το πρώτο θέμα Σεπτεμβρίου 2021 και θέλει/μπορεί να το ανεβάσει ή έστω να εξηγήσει τι έκανε;
Ευχαριστώ πολύ
Μήπως έχει λύσει κάποιος το πρώτο θέμα Σεπτεμβρίου 2021 και θέλει/μπορεί να το ανεβάσει ή έστω να εξηγήσει τι έκανε;
Ευχαριστώ πολύ
Απο ΣFχ=0 βγάζεις H4=0 οπότε ο φορέας είναι συμμετρικός. Έχεις τομή με δύναμη αξονική ελκυστήρα άνω και ροπή αξονική στο 2-5 (συμμετρικός φορεάς με συμμετρική φόρτιση). Μέθοδος Δυνάμεων με χ1 την δύναμη ελκυστήρα. Τα διαγράμματα είναι με συμμετρικά M,Ν και αντισυμμετρικό το Q.
“No one gets left behind, remember?”
Σ ευχαριστώ πολυ!Kcr565 έγραψε:Απο ΣFχ=0 βγάζεις H4=0 οπότε ο φορέας είναι συμμετρικός. Έχεις τομή με δύναμη αξονική ελκυστήρα άνω και ροπή αξονική στο 2-5 (συμμετρικός φορεάς με συμμετρική φόρτιση). Μέθοδος Δυνάμεων με χ1 την δύναμη ελκυστήρα. Τα διαγράμματα είναι με συμμετρικά M,Ν και αντισυμμετρικό το Q.
Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου!!
![]()