Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική II (2020-21)
Συντονιστής: University Editors
-
sixpensentr
- Έτος εισαγωγής: 2015
Re: Στατική II (2020-21)
Παιδιά, έχει λύσει κανείς τα θέματα των δυο τελευταίων εξεταστικών?
Καλησπερα. Το εχω λυσει και τσεκαρει με το StaR 2. Ωστοσο προτου και αν ανεβει στο πανελ παρακαλω τσεκαρετε για τυχον λαθη. Δεν εγγυομαι 100% οτι ειναι σωστα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
καλησπέρα,
σε συμμετρικό φορέα με συμμετρική φόρτιση, αν έχει ελκυστήρα, τι στήριξη τοποθετείται εκεί που κόβεται ο ελκυστήρας?
ευχαριστώ!
σε συμμετρικό φορέα με συμμετρική φόρτιση, αν έχει ελκυστήρα, τι στήριξη τοποθετείται εκεί που κόβεται ο ελκυστήρας?
ευχαριστώ!
-
sixpensentr
- Έτος εισαγωγής: 2015
κοιτά, νομίζω πως μόλις ''κόψεις'', θα βάλεις ουσιαστικά μία άρθρωση που απλά να ''κραταεί'' στον ελκυστήρα στην θέση του, και μετά αφού έχει ελκυστήρα λογικά θα συμφέρει με μέθοδο δυνάμεων, οπότε το θέτεις ως το υπερστατικό μέγεθος για να ξεμπερδέψεις. Δεν ξέρω αν τα είπα και πολύ ξεκάθαρα, και επίσης απαντάω με μία επιφύλαξη εννοείται.
Καλημέρα,sixpensentr έγραψε:κοιτά, νομίζω πως μόλις ''κόψεις'', θα βάλεις ουσιαστικά μία άρθρωση που απλά να ''κραταεί'' στον ελκυστήρα στην θέση του, και μετά αφού έχει ελκυστήρα λογικά θα συμφέρει με μέθοδο δυνάμεων, οπότε το θέτεις ως το υπερστατικό μέγεθος για να ξεμπερδέψεις. Δεν ξέρω αν τα είπα και πολύ ξεκάθαρα, και επίσης απαντάω με μία επιφύλαξη εννοείται.
νομίζω τελικά ότι μπαίνει κατακόρυφη κύλιση...
-
spoudase122
- Έτος εισαγωγής: 2017
sos δεν εχω παρακολουθησει το μαθημα καθολου, αλλα θελω να το προσπαθησω με προσωπικο διαβασμα. τι βιβλια ή σημειωσεις προτεινετε;
Σημειώσεις Ματίνας & επίλυση παλιών θεμάτων.
Αν δεν το έχουμε παρακολουθήσει, αλλά έχουμε τις σημειώσεις από τις διαλέξεις, τι να προτιμήσουμε, Ματίνα ή σημειώσεις διαλέξεων;
-
spoudase122
- Έτος εισαγωγής: 2017
ερωτηση, με σημειωσεις ματινα χωρις παρακολουθηση περνιεται;
-
xeirourgos
- Έτος εισαγωγής: 1950
αμα ΛΥΣΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ και με κάποιες συμβουλές για να μην χαθείς στις σημειωσεις ναι.