Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙΙ (2021-22)
Συντονιστής: University Editors
Στατική ΙΙΙ (2021-22)
Καλημερα παιδια,ειχα κανει το λαθος και δεν επελεξα το βιβλιο του σαπουτζακη απο τον ευδοξο πριν μερικα χρονια.Γνωριζει κανεις απο που αλλου μπορω να διαβασω/εχει καποιος το βιβλιο του σαπουτζακη να μου το δανεισει εως την εξεταση στις 23/2 ? ευχαριστω εκ των προτερων!
Re: Στατική ΙΙΙ (2019-20)
Εγώ ομολογώ δεν το έχω περάσει αλλά έχω ακούσει ότι το βιβλίο λέει πάνω κάτω ότι λένε και οι σημειώσεις του Σαπουτζάκη που βρίσκονται και στη σελίδα του http://users.ntua.gr/cvsapoun/propt-gr.html. Αν βοηθάει αρκετά, είτε το βιβλίο είτε οι σημειώσει, για να περαστεί το μάθημα δε ξέρω... Ας μας πει και κάποιος άλλος
Εγώ όταν είχα περάσει το μάθημα με είχε δώσει παλιός συμφοιτητής δικές του λυμένες ασκήσεις με αναλυτικά τη μεθοδολογία σε κάθε τι. Το βιβλίο του Σαπουντζάκη για θεωρία καλό είναι. Δυστυχώς δεν τις έχω πια τις σημειώσεις και δεν ήταν σε ψηφιακή μορφή ώστε να τις ανεβάσω. 
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
Καλημέρα αν δεις τα παλιά θέματα και αυτά που είναι λυμένα και τα κατανοήσεις και τα γράψεις όπως είναι λυμένα περνάς. Γιατί υπάρχει μία σύγχυση στο τέλος τι πρέπει να γράψεις.
Είναι κανείς που έχει σημειώσεις απο όλα τα μαθήματα τα φετινά;
Re: Στατική ΙΙΙ (2021-22)
Μήπως κράτησε κάποιος τα φετινά θέματα;
κάποιος συναγωνιστής να μας περιγράψει τα θέματα;atn έγραψε:Έχουμε θέματα ή έστω περιγραφή θεμάτων;
1 ή 2 θέματα
θεωρητικές ή υπολογιστικές ερωτήσεις
και ελέυθερα σχόλια
Με πολλή αγάπη <3
Η γνώση είναι για να μοιράζεται
Έπεσε 1 θέμα εσχάρα (όπως πέφτει πλέον κάθε Σεπτέμβρη). Ίδιας μορφής με το περσινό, δηλαδή 7 ερωτήσεις και πας βήμα-βήμα το γνωστό τρόπο επίλυσης. Βατό. Νομίζω ήταν και πιο εύκολο να πάρεις 5, γιατί η πρώτη ερώτηση έπαιρνε 1, μετά 2 και 2. Διάρκεια 2,5 ώρες.atn έγραψε:κάποιος συναγωνιστής να μας περιγράψει τα θέματα;atn έγραψε:Έχουμε θέματα ή έστω περιγραφή θεμάτων;
1 ή 2 θέματα
θεωρητικές ή υπολογιστικές ερωτήσεις
και ελέυθερα σχόλια
Με πολλή αγάπη <3