Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
-
spoudase122
- Έτος εισαγωγής: 2017
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
ποσα ειναι φυσιολογικο να χρωστας στο τελος του 3ου ετους; λοοοολ
Εχει βγει προγραμμα για την εξεταστική του Σεπτέμβρη;;;
Δεν βρισκω κατι στο site της σχολής (αλλα γενικα ειναι αχταρμας το site της σχολης στα μενου του..
)
Δεν βρισκω κατι στο site της σχολής (αλλα γενικα ειναι αχταρμας το site της σχολης στα μενου του..
Δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση για πρόγραμμα εξεταστικής Σεπτεμβρίου,λογικά εντός εβδομάδας αναμένεται.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
- hobo sapiens mostras
- Έτος εισαγωγής: 2015
<=36spoudase122 έγραψε:ποσα ειναι φυσιολογικο να χρωστας στο τελος του 3ου ετους; λοοοολ
Δήλωση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου για βελτίωση μέχρι 10/07.
http://www.civil.ntua.gr/news/2022/7/4/veltioseis/
http://www.civil.ntua.gr/news/2022/7/4/veltioseis/
http://www.civil.ntua.gr/media/attachme ... 1-2022.pdf
Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου
Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου
Αν ο Θεός Δημιουργεί, ο άνθρωπος κατασκευάζει..
Μόνο εμένα μου φαίνεται αστείο που έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με το ποιο ακαδημαϊκό έτος αφορά τελικά η εξεταστική; 
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
Βγήκε ανακοίνωση για βελτίωση εαρινών, μέχρι τις 24/7 οι αιτήσεις, άραγε θα έχουν βγει οι βαθμολογίες σε όλα τα μαθήματα;
Πρόβλημα πράγματι και αυτό...Η πολύ αργή ανακοίνωση αποτελεσμάτων..ok12345 έγραψε:Βγήκε ανακοίνωση για βελτίωση εαρινών, μέχρι τις 24/7 οι αιτήσεις, άραγε θα έχουν βγει οι βαθμολογίες σε όλα τα μαθήματα;
Για τη βελτίωση όμως απλά δήλωσε τα όλα και αν πχ έχεις κοπεί σε κάποιο απλά δεν θα το λάβει υπόψιν η γραμματεία.
Δήλωσε τα όλα,κλείσε το helios για να μην ελέγχεις αν βγαίνει μάθημα κάθε 5 λεπτά(σαν κι εμένα-ούτε εγώ δεν ξέρω πόση ώρα χάνω τη μέρα)
και από τέλη Αυγούστου πάλι..
Εχουμε γεμισει βαθμοθηρες...Timonios έγραψε:Πρόβλημα πράγματι και αυτό...Η πολύ αργή ανακοίνωση αποτελεσμάτων..ok12345 έγραψε:Βγήκε ανακοίνωση για βελτίωση εαρινών, μέχρι τις 24/7 οι αιτήσεις, άραγε θα έχουν βγει οι βαθμολογίες σε όλα τα μαθήματα;
Για τη βελτίωση όμως απλά δήλωσε τα όλα και αν πχ έχεις κοπεί σε κάποιο απλά δεν θα το λάβει υπόψιν η γραμματεία.
Δήλωσε τα όλα,κλείσε το helios για να μην ελέγχεις αν βγαίνει μάθημα κάθε 5 λεπτά(σαν κι εμένα-ούτε εγώ δεν ξέρω πόση ώρα χάνω τη μέρα)
και από τέλη Αυγούστου πάλι..
Η γνώση είναι για να μοιράζεται