Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
-
spoudase122
- Έτος εισαγωγής: 2017
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
αρα αμα δεν ξερω τιποτα απο τα 2, καλυτερα να ξεκινησω απο αυτα ε; χαχαχαχα
-
xeirourgos
- Έτος εισαγωγής: 1950
στατικη 2 χρειαζεται γενικα στους δομο αλλα το απο ποιο μαθημα θα ξεκινησεις ειναι υποκειμενικο και προσωπικο θεμα δηλαδη εξαρταται πολυ απο τις γνωσεις που εχεις ως υποβαθρο, σε τι μαθηματα εχεις περισσοτερη ευχερεια και τις κοινωνικες σχεσεις/συναναστροφες στη σχολη(ομαδικες εργασιες).Θα σου προτεινα να διαβασεις οπωσδηποτε στατικη 2 αλλα μην κολλησεις σ αυτο αν δεν το περασεις αμεσως γιατι εχει πολυ δυσκολη εξεταση δηλαδη δες και ποια αλλα μπορεις να δωσεις παραλληλα.Ειδικα για δυναμικη που ρωτησες ναι αν θες να την κατανοησεις η στατικη 2 ειναι προαπαιτουμενο.
Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να παρουσιάσεις διπλωματική έχοντας 1-2 μαθήματα ακόμα?
Μπορεις να παρουσιάσεις ατυπα , επειτα απο συνεννοηση νομιζω και λογικά η παρουσιαση της διπλωματικης σου λαμβάνεται στο τελος αφου τελειωσεις τα μαθηματα
- miqiounitis
Δεν νομίζω να ισχύει αυτό, γιατί η Γραμματεία είναι απόλυτη σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχει μια διαδικασία για να οριστεί η ημερομηνία παρουσίασης και η τριμελής επιτροπή, πράγμα δύσκολο χωρίς να έχεις περάσει όλα τα μαθήματα (και να είναι περασμένα και στο σύστημα).MJ23 έγραψε:Μπορεις να παρουσιάσεις ατυπα , επειτα απο συνεννοηση νομιζω και λογικά η παρουσιαση της διπλωματικης σου λαμβάνεται στο τελος αφου τελειωσεις τα μαθηματα
Εμένα πάντως ο καθηγητής μου, μού το ξεκαθάρισε από την αρχή ότι πρώτα περνάω όλα τα μαθήματα και την αμέσως επόμενη εξεταστική περίοδο (εφόσον είναι έτοιμη η διπλωματική) παρουσιάζω.
Εμένα ο καθηγητής μου μου το είπε αυτό , δεν είναι δικιά μου υπόθεση . Οπότε καλύτερα να ρωτήσεις τον καθηγητή με τον οποίο συνεργάζεσαι για την διπλωματική .
μπορείς να μας πείς σε ποιον τομέα είναι πιο ανθρώπινα τα πράματα σχετικά με τέτοιες εξυπηρετήσεις;MJ23 έγραψε:Εμένα ο καθηγητής μου μου το είπε αυτό , δεν είναι δικιά μου υπόθεση . Οπότε καλύτερα να ρωτήσεις τον καθηγητή με τον οποίο συνεργάζεσαι για την διπλωματική .
Η γνώση είναι για να μοιράζεται
Δεν νομιζω οτι έχει σχέση με τον τομέα αλλα με τον καθηγητη .
συμφωνω , απλα φανταστηκα οτι δεν θα ηθελες να πεις ονομα καθηγητη και ειπα να ξεκινησω απο τομεαMJ23 έγραψε:Δεν νομιζω οτι έχει σχέση με τον τομέα αλλα με τον καθηγητη .
Η γνώση είναι για να μοιράζεται
στοχαστικες μεθοδοι ή ολοκληρωμενο θεμα? για συγκοινωνιολογους