Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ειδικά Θέματα Οδοστρωμάτων (2018-19)
Συντονιστής: University Editors
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2014
Re: Ειδικά Θέματα Οδοστρωμάτων (2018-19)
Αφορά τον εργαστηριακό προσδιορισμό του δυναμικού μέτρου δυσκαμψίας και την δοκιμή κόπωσης.
make Orwell fiction again
-
Εκρηκτικός Μηχανικός
- Έτος εισαγωγής: 2013
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος πώς θα γίνει η παράδοση της τελευταίας εργασίας;;θα υπάρξει κάποια εξέταση ή απλά θα δώσουμε στο μάθημα της Πέμπτης εκτυπωμένα τα φύλλα του εξέλ μαζί με ό,τι έχουμε σχολιάσει;
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
Αν και πέρασε η εξέταση,το γράφω ώστε να μείνει και στους επόμενους..Έγινε προφορική εξέταση (διάρκειας 10 περίπου λεπτών) στην οποία έγιναν κάποιες ερωτήσεις τόσο σχετικά με την διαδικασία υπολογισμού όσο και με το "φυσικό νόημα" (πχ γιατί θέλουμε η κάτω στρώση να έχει μεγαλύτερο Ε,πώς θα μεταβληθούν οι τιμές στην κεντρική καμπύλη εάν πάρω άλλο Τ αναφοράς,εάν στην δοκιμή κόπωσης θέλω να έχω μεγάλο ε6 και γιατί).
Μπορεί κάποιος να μας πει την ύλη;
Έχω δώσει τις 3 πρώτες προόδους, για τις άλλες 2 ψάχνω πληροφορίες.
Έχω δώσει τις 3 πρώτες προόδους, για τις άλλες 2 ψάχνω πληροφορίες.
- fiddlerontheroof
- Επίτιμο μέλος
Η τελευταια θεματικη ηταν μια ασκηση που αφορουσε το δυναμικο μετρο δυσκαμψιας και την δοκιμη κοπωσης,δεν ηταν δηλαδη προοδος.Η σχετικη υλη ειναι στις σελιδες 50-57 των σημειωσεων.
Η τεταρτη θεματικη νομίζω αφορούσε το υπολοιπο κεφάλαιο 4(τις σελιδες δηλαδη 40 εως 50) αλλα δεν ειμαι σιγουρη.Εχουμε δηλαδη γραψει σιγουρα προοδο πανω σε αυτο το κομματι απλα δεν θυμαμαι αν ηταν η τεταρτη η η τριτη.
Η τεταρτη θεματικη νομίζω αφορούσε το υπολοιπο κεφάλαιο 4(τις σελιδες δηλαδη 40 εως 50) αλλα δεν ειμαι σιγουρη.Εχουμε δηλαδη γραψει σιγουρα προοδο πανω σε αυτο το κομματι απλα δεν θυμαμαι αν ηταν η τεταρτη η η τριτη.
Θενξ!
Να πω και γω οτι η εξεταση ηταν με κλειστες σημειωσεις, 10 μοναδες θεωριτικες ερωτησεις σε 1 ωρα.
Να πω και γω οτι η εξεταση ηταν με κλειστες σημειωσεις, 10 μοναδες θεωριτικες ερωτησεις σε 1 ωρα.
4η θεματική άσκηση- Ειδικά Θέματα Οδοστρωμάτων 2021-2022
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
ειπώθηκαν οι ημερομηνίες των 4 θεματικών στο πρώτο μάθημα;
Αν ο Θεός Δημιουργεί, ο άνθρωπος κατασκευάζει..
Όχι δεν ειπώθηκε κάτι για τις ημερομηνίες των θεματικών.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?