Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ναι Δεν γίνεται να παρουσιάσεις εάν δεν έχεις περάσει όλα τα μαθήματα.Sreiner έγραψε:Για την παραδοση διπλωματικης τον Οκτωβρη πρεπει να εχουν βγει ολα τα μαθηματα του Σεπτεμβριου;
Ναι Δεν γίνεται να παρουσιάσεις εάν δεν έχεις περάσει όλα τα μαθήματα.Sreiner έγραψε:Για την παραδοση διπλωματικης τον Οκτωβρη πρεπει να εχουν βγει ολα τα μαθηματα του Σεπτεμβριου;
Εκτός κι αν φροντίσεις να γίνει στα όρια της παρανομιαςmagic έγραψε:Ναι Δεν γίνεται να παρουσιάσεις εάν δεν έχεις περάσει όλα τα μαθήματα.Sreiner έγραψε:Για την παραδοση διπλωματικης τον Οκτωβρη πρεπει να εχουν βγει ολα τα μαθηματα του Σεπτεμβριου;
Είχα παρακολουθήσει παλιότερα παρουσίαση διπλωματικής στους υδραυλικούς. Είδα ότι είχε εκτυπώσει κάποια αντίτυπα για τους καθηγητές (4-5 νομίζω) σε απλό δέσιμο, λάπτοπ με τα καλώδια του για να συνδεθεις σε προτζεκτορα... Δε θυμάμαι κάτι άλλο ιδιαίτερο. Παρουσίαση σε PowerPoint, μερικές ερωτήσεις από τους καθηγητές και τέλος. Μπορείς νομίζω να έχεις και κοινό δηλ φίλους, γονείς κλπ.DimitraP έγραψε:Γνωρίζει κάποιος τι πρεπει να έχουμε μαζί μας στην παρουσίαση της διπλωματικής ; Πρεπει πχ να έχουμε εκτυπωμένη την εργασία ;
Απ' ότι είπε στο προηγούμενο μάθημα, φέτος πιθανότατα να μην χρησιμοποιηθεί τελικά το coursera γιατί κάτι άλλαξε στο τρόπο χρήσης και έγινε επι πληρωμή η συγκεκριμένη ενότητα που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν. Νομίζω θα βρει κάποια άλλη πλατφόρμα και θα μας ενημερώσει. Πάντως ανακοινώσεις σίγουρα μετά την επόμενη εβδομάδα που θα έχουν τελειώσει οι εγγραφές.Αργύρης έγραψε:Έχει πει στο BIM πότε θα στείλει το email για την εργασία από το Coursera;
Στον κάθε τομέα πρέπει να υπάρχει σε κεντρικό πίνακα ανακοινώσεων ένα χαρτί με τα ονόματα και τις ώρες. online δεν γνωρίζω.vee έγραψε:Γνωρίζετε που μπορούμε να βρούμε τις διπλωματικές που παρουσιάζονται τώρα ή τα link σε οσες ειναι online ?