Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Θαλάσσια Υδραυλική και Λιμενικά Έργα (2021-22)
Συντονιστής: University Editors
Re: Θαλάσσια Υδραυλική και Λιμενικά Έργα (2021-22)
Για να βρούμε ύψος στέψης ακρομωλίου, χρησιμοποιούμε καμπύλες Hudson και Gunbak για αναρρίχηση, ή Η+hoc;
Πιστεύω και τα δύο είναι σωστά. Προσωπικά θα εφάρμοζα τις καμπύλες.ladose έγραψε:Για να βρούμε ύψος στέψης ακρομωλίου, χρησιμοποιούμε καμπύλες Hudson και Gunbak για αναρρίχηση, ή Η+hoc;
Στις επαναληπτικές ασκήσεις αναφέρεται σε αναρρίχηση R, οπότε μάλλον έτσι καλύτερα. Ευχαριστώ!magic έγραψε:Πιστεύω και τα δύο είναι σωστά. Προσωπικά θα εφάρμοζα τις καμπύλες.ladose έγραψε:Για να βρούμε ύψος στέψης ακρομωλίου, χρησιμοποιούμε καμπύλες Hudson και Gunbak για αναρρίχηση, ή Η+hoc;
Γεια σας βρε παιδια, να σας κανω και εγω μια ερωτηση..
Γνωριζει κανεις πως μπορω να υπολογισω τον συντελεστη περιθλασης kd οταν δεν μου δινονται τα διαγραμματα Wiegel αλλα καποια αλλα με αξονες Y/L και X/L ; (ονομασια στις διαφανειες Diffraction Gap).
Γνωριζει κανεις πως μπορω να υπολογισω τον συντελεστη περιθλασης kd οταν δεν μου δινονται τα διαγραμματα Wiegel αλλα καποια αλλα με αξονες Y/L και X/L ; (ονομασια στις διαφανειες Diffraction Gap).
Για παράδειγμα στο 5ο ερώτημα της επαναληπτικής άσκησης έχουμε x=110m και y=220m. Και βγαίνει x/L=4 και y/L=2. Οπότε από το διάγραμμα K=0.3. Και παίρνεις το μεγαλύτερο συντελεστή περίθλασης.asap_ έγραψε:Γεια σας βρε παιδια, να σας κανω και εγω μια ερωτηση..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Καλησπέρα. Στη σελίδα του μαθήματος στο Helios για το 2022-23 έχει μόνο αυτά τα 5 pdf απο τις διαφάνειες; Από πλευρά ύλης πάντα.
Παιδια μηπως υπαρχουν απαντησεις στα θεματα 21 22 της κανονικης?
-
hornyangel
- Έτος εισαγωγής: 2017
καλησπερα, ξερουμε υλη και αν θα ειναι ανοιχτες σημειωσεις/ τυπολογιο;
υλη οτι εχει στο ηλιος. Ανοιχτα βιβλια (μεμος-και του τομέα θαλασσια υδρ) σιγουρα, νομιζω και ασκησεις?? Ας μας πει καποιος που χει δωσει απο κοντα τι παιζει
Βγάζουνε λίγο κόμπλεξ εκεί στα λιμανάκια (ας μην ξενχάμε όπως λένε είναι λιμενολόγοι και δεν κατατάσσονται στους 'απλούς' για αυτούς
υδραυλικούς μηχανικούς).
Θέλουν μόνο τα βιβλία του μέμου και μουτζούρη και τίποτα άλλο.
Βέβαια σου επιτρέπουν να αντιγράψεις μέσα στα βιβλία τις σημειώσεις σου αλλά να μην τα έχεις
σε Α4 ή στο τετράδιο που τα χεις αρχικά σημειωμένα.
Προσοχή στα αριθμητικά,παίρνουν κεφάλια (και ΝΑΙ το λένε και αυτό με περίσσεια υπερηφάνεια)!!!
υδραυλικούς μηχανικούς).
Θέλουν μόνο τα βιβλία του μέμου και μουτζούρη και τίποτα άλλο.
Βέβαια σου επιτρέπουν να αντιγράψεις μέσα στα βιβλία τις σημειώσεις σου αλλά να μην τα έχεις
σε Α4 ή στο τετράδιο που τα χεις αρχικά σημειωμένα.
Προσοχή στα αριθμητικά,παίρνουν κεφάλια (και ΝΑΙ το λένε και αυτό με περίσσεια υπερηφάνεια)!!!