Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Με τον κ. Μουζακη αυτο;watershed έγραψε:Προσωπικά, πήρα 1 μονάδα παραπάνω αφότου παρέδωσα όλες τις ασκήσεις κι ας μην ήταν όλες σωστές.
Συντονιστής: University Editors
Με τον κ. Μουζακη αυτο;watershed έγραψε:Προσωπικά, πήρα 1 μονάδα παραπάνω αφότου παρέδωσα όλες τις ασκήσεις κι ας μην ήταν όλες σωστές.
Ας πω και εγω τη δικη μου εμπειρια. Ειχα δωσει το μαθημα με τον κ. Μουζακη.atn έγραψε:Timonios μιλας απο προσωπικη εμπειρια;Timonios έγραψε:Θεωρητικά πιάνουν 20 % (προαιρετικά), αλλά πρακτικά όταν το κάνε ο Φραγκιαδάκης(και το διδακτορικό του ''τιμ'') πέρσι
οι ασκήσεις δεν αξιολογήθηκαν καν,οπότε δεν αξίζει τον κόπο.
Ειδικά στις τελευταίες σειρές απλά κάνεις πράξεις με matlab,κάτι που δεν έχει σχέση με
την εξέταση...
Εγώ θυμάμαι στο έτος μου, οι ασκήσεις πήγαιναν πακέτο με την πρόοδο.Darkiz έγραψε:Ας πω και εγω τη δικη μου εμπειρια. Ειχα δωσει το μαθημα με τον κ. Μουζακη.atn έγραψε:Timonios μιλας απο προσωπικη εμπειρια;Timonios έγραψε:Θεωρητικά πιάνουν 20 % (προαιρετικά), αλλά πρακτικά όταν το κάνε ο Φραγκιαδάκης(και το διδακτορικό του ''τιμ'') πέρσι
οι ασκήσεις δεν αξιολογήθηκαν καν,οπότε δεν αξίζει τον κόπο.
Ειδικά στις τελευταίες σειρές απλά κάνεις πράξεις με matlab,κάτι που δεν έχει σχέση με
την εξέταση...
Πιστευω οτι το +1 θα το παρει καποιος απο τις ασκησεις αν εχει ηδη προβιβασιμο βαθμο στην τελικη εξεταση.
Αν εισαι στο 4 απο προσωπικη πειρα, μενει στο 4 και δεν μετρανε οι ασκησεις.
Όχι, με τον κ.Φραγκιαδακη.karn έγραψε:Με τον κ. Μουζακη αυτο;watershed έγραψε:Προσωπικά, πήρα 1 μονάδα παραπάνω αφότου παρέδωσα όλες τις ασκήσεις κι ας μην ήταν όλες σωστές.
Είπε και στο σημερινό μάθημα ότι θα είναι 10 θέματα που το καθένα θα θέλει μικρές απαντήσεις.cristi έγραψε:Καλημερα παιδια.
Ηθελα να ρωτησω αν ισχυει ότι ειπωθηκε στο μαθημα πως η εξεταση θα ειναι πολλα μικρα θέματα αντι τεσσαρων μεγαλων που ηταν περυσι.
Αν γνωριζει καποιος...
Ευχαριστω