Μου απάντησε ο κ, Μαυρομάτης, δεδομένου ότι η κλίμακα είναι 1:2000 ένα m στο autocad είναι 2000m στην πραγματικότητα.. άρα εκτυπώνουμε κανονικά με τη κλίμακα.. εμένα πχ η μηκοτομή έχει μήκος 1842 m άρα με τα γύρω γύρω χρειάζεται περίπου 1 μέτρο χαρτί... άρα πάω σε Α0..
ScumEng έγραψε:Πρέπει να μην χωράει μαζί με τα στοιχεία δεξιά ουτε σε Α0..
Ναι το έκοψα και θα εκτυπώσω ξεχωριστά το υπόμνημα σε Α4.. τις διατομές θα τις εκτυπώσω ανα δυο γιατί όλες μαζί δεν χωράνε ούτε στο σεντόνι του champions league..
Αν και έχουν περάσει κάποια χρόνια, απ'ότι θυμάμαι, οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τους υπολογισμούς και για να καταλάβουν ότι καταλαβαμε τι σχεδιάσαμε, προφανώς. Για παράδειγμα στην μηκοτομή τι στροφή έχουμε όταν στις επικλίσεις είναι η μπλε γραμμή πάνω και η πράσινη κάτω, ποια είναι τα σημεία με μειωμένη απορροή ομβρίων, πως υπολογίστηκαν κάποια υψόμετρα/στοιχεία(όπως το f) ή στην οριζοντιογραφία/διατομές που υπάρχει όρυγμα ή επίχωμα.