Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οπλισμένο Σκυρόδεμα ΙΙ (2021-22)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οπλισμένο Σκυρόδεμα ΙΙ (2021-22)
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν θα γίνουν αύριο οι εξετάσεις μαθημάτων ή θα ακυρωθούν λόγω καύσωνα ; Ευχαριστώ
Να ακυρωθούν λόγω καύσωνα???
Προκύπτει από κάπου αυτό ή είναι ευσεβής πόθος? Περίεργο και πρωτοφανές μου ακούγεται.
Για την οικοδομή και τους ντελιβεραδες πχ, να το καταλάβω το σκεπτικό. Για μια εξέταση, όμως, σε κλιματιζόμενο χώρο
με κλιματισμό πρόσφατα συντηρημένο, πώς ακριβώς εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή της ο καύσωνας?
Επίσης, λένε ότι θα χει όλη την ερχόμενη βδομάδα, άρα πρέπει να ακυρωθούν όλες οι εξετάσεις μαθημάτων της 1ης εβδομάδας?
Προκύπτει από κάπου αυτό ή είναι ευσεβής πόθος? Περίεργο και πρωτοφανές μου ακούγεται.
Για την οικοδομή και τους ντελιβεραδες πχ, να το καταλάβω το σκεπτικό. Για μια εξέταση, όμως, σε κλιματιζόμενο χώρο
με κλιματισμό πρόσφατα συντηρημένο, πώς ακριβώς εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή της ο καύσωνας?
Επίσης, λένε ότι θα χει όλη την ερχόμενη βδομάδα, άρα πρέπει να ακυρωθούν όλες οι εξετάσεις μαθημάτων της 1ης εβδομάδας?
Αν θυμάμαι καλά έχουν ακυρωθεί μαθήματα στο Πολυτεχνείο για έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Και αύριο είναι ακραίο καιρικό φαινόμενο και ειδικά για την εξέταση του μαθήματος οπλισμένο σκυρόδεμα 2 που είναι μεσημέρι. ( Μέγιστη θερμοκρασία). Απλώς ήθελα να ξέρω αν θα γίνει ή όχι η εξέταση .Ευχαριστώ.