Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Tεχνική Μηχανική II (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
Re: Tεχνική Μηχανική II (2008-09)
Κατι ακουστηκε οτι θα ανβληθει η εξεταση της μηχανικης αυριο,λογω της κηδειας.....ξερει κανεις κατι παραπανω????μπορουμε να μαθουμε αξιοπιστα???
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, αναμένουμε.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Ειναι σιγουρο τελικα,αν παρεις τηλεφωνο στη γραμματεια το λενε....βεβαια,δεν εχει αποφασιστει ακομη ποτε θα γινει η εξεταση.
edit: Η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ. Ευχαριστούμε PSW για την ενημέρωση.
edit: Η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ. Ευχαριστούμε PSW για την ενημέρωση.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και merde_conserve, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: προσθήκη ανακοίνωσης
Αιτία: προσθήκη ανακοίνωσης
να κανω μια ερωτηση, μαλλον στους μεγαλυτερους. σε παλαιοτερες εξεταστικες οπου ενα μαθημα αναβαλλεται, λογικα μεταφέρεται για το τελοσ της εξεταστικης...?? ή παιζει να μας το βάλουν και ενδιαμεσα σε αλλα μαθηματα??
τετοια ωρα τετοια λογια θα μου πειτε, εδω ειχαμε θάνατο..
αλλα πρεπει καπως να οργανωσουμε και το διαβασμα μας και δεν δινουμε μονο μηχανικη 2........
αλλα πρεπει καπως να οργανωσουμε και το διαβασμα μας και δεν δινουμε μονο μηχανικη 2........
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
recon έγραψε:να κανω μια ερωτηση, μαλλον στους μεγαλυτερους. σε παλαιοτερες εξεταστικες οπου ενα μαθημα αναβαλλεται, λογικα μεταφέρεται για το τελοσ της εξεταστικης...?? ή παιζει να μας το βάλουν και ενδιαμεσα σε αλλα μαθηματα??
Λογικα θα το βαλλουν οποτε αυτους τους βολευει..δεν νομιζω να παει στο τελος της εξεταστικης..
Ενα πχ. απο οτι θυμαμαι ηταν η Εφαρμοσμενη Υδραυλικη οπου ειχε αναβληθει λογο χιονιου και το εβαλλαν ενα σαββατο ενδοιαμεσα της εξεταστικης..
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Η συζήτηση για την αναβολή του μαθήματος έχει μεταφερθεί στο σχετικό topic. Παρακαλούμε να συνεχισθεί εκεί.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Καταχωρήθηκαν
Αιτία: Καταχωρήθηκαν
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
παλι καλα, δεν μου φανηκαν μονο εμενα κομματακι δυσκολα και περιεργα σε σχεση με θεματα παλαιωτερων εξεταστικωνmerde_conserve έγραψε:Όσοι δώσατε τον Ιούνη, καλά κάνατε.
Don't squeeze too tight
Ρε τι θεμματα ηταν αυτα χτες στη Μηχανικη?? Εγω γραφω γραφω γραφω (τα 1 και 3) και πανω που παω να κοιταξω το 2 να δω τι εχουμε να κανουμε, ακουω μια φωνη: ''εχετε κανα τεταρτακι ακομα''. Ε, εκει σηκωθηκα κι εφυγα...
Ειχαν και πορεια οι εξαρχειωτες παρεπιπτωντως και ακουγαμε και τα συνθηματα...

Ειχαν και πορεια οι εξαρχειωτες παρεπιπτωντως και ακουγαμε και τα συνθηματα...
Η μεγαλυτερη δοξα της ζωης δεν ειναι να μην πεφτεις ποτε,
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)
Αλλα να σηκωνεσαι καθε φορα που πεφτεις... (Κομφουκιος)