Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Δεν έβγαλα φωτογραφία καθώς είχα φύγει πριν δω το ποστ, πάντως τα αποτελέσματα ήταν καλά, αφού πέρασαν 20 στους 27.
Θα πάτε που θα πάτε στο κτίριο υδραυλικής, δεν κάνετε και μία στάση στον 1ο όροφοmike89 έγραψε: Κατόπιν επικοινωνίας με τον κ. Μαμάη, η περιβαλλοντική θα βγει Δευτέρα μεσημέρι στο κτήριο υδραυλικής. (4ο όροφο λογικά έξω από το γραφείο του)
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
από τι φαντάζομαι βγήκε και η υδραυλική..!!neaoktana έγραψε:Θα πάτε που θα πάτε στο κτίριο υδραυλικής, δεν κάνετε και μία στάση στον 1ο όροφο
ΘΑ ! (λέει...
)
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
Καμμιά ενημέρωση για σίδερα 1 υπάρχει?? Την Τρίτη κλείνουμε 3 βδομάδες από τότε που δώσαμε.
-
amazing_happens
- Έτος εισαγωγής: 2007
Που και ποτε μπορουμε να δουμε τα γραπτα σε Μηχανικη 1 και Διαφορικες εξισωσεις?
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
Δεν θυμάμαι να βγάζουν ανακοίνωση για τα μαθήματα αυτά. Πάντως πέτυχα τον Κραββαρίτη την ώρα που έφευγε απ' τη ΣΕΜΦΕ στις 2 το μεσημέρι. Λογικά πρωινές προς μεσημεριανές είναι οι πιο κατάλληλες ώρες να τους πετύχεις στο γραφείο τους.amazing_happens έγραψε:Που και ποτε μπορουμε να δουμε τα γραπτα σε Μηχανικη 1 και Διαφορικες εξισωσεις?
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
-
amazing_happens
Θα μας κανουν και χαρη δηλαδη??? για να δουμε να γραπτα μας... Αχχχ δεν θα τους πετυχω πουθενα??
Να βαθμολογουσαν σωστα να μην ειχαμε προβληματα!
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Σόρυ κιόλας, αλλά ο elendil δεν είπε να τους παρακαλέσεις. Οταν δεν βγαίνει ανακοίνωση σημαίνει ότι μπορείς να πας ότι ώρα θες , αρκεί να είναι ο καθηγητής στο γραφείο του. Προσωπικά, αν ήθελα να δω το γραπτό μου δεν θα ρώταγα αν έχει βγει ανακοίνωση για να πάω, γιατί δικαίωμα μου είναι να πάω ό,τι ώρα θέλω. Εφόσον οι καθηγητές είναι συνήθως στο γραφείο τους μέχρι 14.00-15.00, θα πήγαινα στις 11.00-12.00 ..λέω εγώ τώρα.
και 'γω για διαφορικές είχα πάει γύρω στο μεσημεράκι. και μάλιστα ευτυχώς που πήγα γιατί δεν μου είχαν βαθμολογήσει ένα ολόκληρο ερώτημα επειδή νόμιζαν ότι είχα λύσει ένα ολοκλήρωμα λάθος!!οπότε πήγαινε, μην το αφήσεις έτσι!
bismallah