Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Lost and Found
Συντονιστής: University Editors
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: Lost and Found
Ξεχάστηκε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα μια κασετίνα καφέ κυλινδρική. τώρα σε ποια αίθουσα δε θυμάμαι ακριβώς γιατί μόλις το ανακάλυψα. αν κάποιος ξέρει κάτι ας μου πει. ευχαριστώ!!!
- intelx86
- Ιδρυτικό Μέλος
Βρέθηκε κασκόλ στο σκεπαστό parking της σχολής στην πρώτη θέση αριστερά όπως μπαίνουμε (κοντά στη γραμματεία).
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Παιδια χαθηκε κομπολοι καφε στη σχολη τεραστιας συναισθηματικης αξιας αμα ετυχε να το βρει κανεις ας στειλε ενα πμ 
-
Theodore

- Έτος εισαγωγής: 1999
Τώρα που είπες "κομπολόι"...! 
Στο γραφείο του κ. Σπηλιόπουλου, κάποιος έχει ξεχάσει -εδώ και πολύ καιρό- ένα κομπολόι με σκούρες πράσινες χάντρες. Όποιος έχει χάσει το πράσινο κομπολόι του ας περάσει από το γραφείο του κ. Σπηλιόπουλου να το πάρει, διότι και εμείς δεν είμαστε fan αυτού του ευγενούς αθλήματος...!
Mazas, θα πω στον κ. Σπηλιόπουλο ότι έχεις χάσει καφετί κομπολόι, οπότε μην διαννοηθείς να χτυπήσεις την πόρτα του γραφείου...!
(Αστειεύομαι, να μην παρεξηγηθώ, έτσι; ) 
Στο γραφείο του κ. Σπηλιόπουλου, κάποιος έχει ξεχάσει -εδώ και πολύ καιρό- ένα κομπολόι με σκούρες πράσινες χάντρες. Όποιος έχει χάσει το πράσινο κομπολόι του ας περάσει από το γραφείο του κ. Σπηλιόπουλου να το πάρει, διότι και εμείς δεν είμαστε fan αυτού του ευγενούς αθλήματος...!
Mazas, θα πω στον κ. Σπηλιόπουλο ότι έχεις χάσει καφετί κομπολόι, οπότε μην διαννοηθείς να χτυπήσεις την πόρτα του γραφείου...!
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) 
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...!
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel)
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...!
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel)
Το κομπολοι βρεθηκε χαρις στην ανακοινωση. ευχαρηστω αυτους που ενδιαφερθηκαν (εκτως εσενα Theodore
).Μπραβο στα παιδια που φτιαξαν το Lost and Found 
-
soso
τριτη η τεταρτη που μας περασε χαθηκε κοκκινο ντοσιε με σημειωσεις 7ου εξαμηνου στα νεα κτηρια... το ειχα αφησει κατω απο το θρανιο ... σημερα εψαξα ολες τις αιθουσες αλλα δεν το βρηκα πουθενα ... οποιος το ειδε / κρατησε ας μου στειλει πμ γτ τις εχω πραγματικη αναγκη
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
-
brahe
- Επίτιμο μέλος
Βρεθηκε θήκη-"σωλήνας" σχεδίων στο αμφιθέατρο 1 .Ο τεθλιμμένος φοιτητής να επικοινωνήσει μαζί μου με ΠΜ.
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
-
lawine

- Έτος εισαγωγής: 2004
Υπέργειος μεταπτυχιακός φοιτητής ξέχασε στο μάθημα του Μπουκοβάλα μια μαύρη κασετίνα EASTPAK. Αν το δει, να μου στείλει μνμ.
-
manolios

- Έτος εισαγωγής: 2007
Βρέθηκαν γυαλιά στο αμφιθέατρο της σχολης μας.Οποιος τα εχασε να επικοινωνησει μαζι μου. 
-
+blueoystercult+
- Έτος εισαγωγής: 2008
Εχασα στη σχολη πιθανον εξω απ το κυλικιο την ταυτοτητα μου.Παρακαλω οποιοσ την βρηκε η γνωριζει κατι να επικοινωνησει αμεσα μαζι με pm .Ειναι ΕΠΕΙΓΟΝ γιατι ταξιδευω στο εξωτερικο αυριο!!!!!