Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Lost and Found
Συντονιστής: University Editors
-
+blueoystercult+
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Lost and Found
Εχασα στη σχολη πιθανον εξω απ το κυλικιο την ταυτοτητα μου.Παρακαλω οποιοσ την βρηκε η γνωριζει κατι να επικοινωνησει αμεσα μαζι με pm .Ειναι ΕΠΕΙΓΟΝ γιατι ταξιδευω στο εξωτερικο αυριο!!!!!
-
soso
- Έτος εισαγωγής: 2006
δευτερα 30/11 δανειστηκα διαβητη απο κοπελα ... μαλλον 1ο η 2ο ετος ... αν το δεις στειλε μου πμ να στον δωσω πισω ... μν με πεις και γυφτουλα !
Δουλεψε για να ζεις , ζησε για να ταξιδευεις . Ποτε το αντιθετο .
Athens Voice είναι εδώ; Αλλού αυτά, ο διαβήτης ήταν πρόφαση!soso έγραψε:δευτερα 30/11 δανειστηκα διαβητη απο κοπελα ... μαλλον 1ο η 2ο ετος ... αν το δεις στειλε μου πμ να στον δωσω πισω ... μν με πεις και γυφτουλα !
Όντως όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει γιατί είναι απαραιτητο να βρεθεί η ταυτότητα του +blueoystercult+ το νωρίτερο...+blueoystercult+ έγραψε:Εχασα στη σχολη πιθανον εξω απ το κυλικιο την ταυτοτητα μου.Παρακαλω οποιοσ την βρηκε η γνωριζει κατι να επικοινωνησει αμεσα μαζι με pm .Ειναι ΕΠΕΙΓΟΝ γιατι ταξιδευω στο εξωτερικο αυριο!!!!!
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
- intelx86
- Ιδρυτικό Μέλος
Τα τελευταία μηνύματα διαγράφτηκαν για να μην χάσει τη σημασία του το θέμα. Καλή η πλάκα αλλά κάποιος έχει χάσει την ταυτότητά του. Σεβαστείτε το!
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Εγώ είχα δει πρόσφατα (ίσως και σήμερα δεν θυμάμαι) στο ταμείο της λέσχης μια χαμένη αστυνομική ταυτότητα. Μπορείς να κοιτάξεις δεν χάνεις τίποτα. Δεν θυμάσαι περίπου πού την έχασες? πού την είδες για τελευταία φορά?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
+blueoystercult+
Τελευταια φορα την εβγαλα στο παπασωτηριου η στη συμμετριαγια τα συγγραματα,δεν ειμαι σιγουρος.Παντως μετα ημουν εξω απ το κυλικειο και στα βιβλιοπωλεια ρωτησα.Πιστευω καπου στο χωρο της σχολης ειτε μου επεσε ειτε την ακουμπησα αφηρημενος...Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια,αυριο πρωι-πρωι θα περασω να κοιταξω!Αλλιως.....θα εχω μπλεξιματα..
Ευχαριστω πολυ και σενα intel!
Ευχαριστω πολυ και σενα intel!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και +blueoystercult+, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Αν έχεις χρόνο το πρωϊ είναι καλό να περάσεις και από αστυνομία (αν είσαι από Αθήνα) να βγάλεις κάποιο έγγραφο για την απώλεια. Δεν νομίζω να σε βοηθήσει και πολύ, αλλά από το τίποτα...
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
+blueoystercult+
Ρωτησα στην αστυνομια,και αυριο εκδιδουν ταυτοτητες το απογευμα,οποτε υπαρχει περιπτωση να βρεθει λυση για το ταξιδι.Γιατι απλο χαρτι απωλειας δεν περναει τα συνορα.. 
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δε θα ήθελα να ανοίξω καινούριο topic για μια τέτοια είδηση γι αυτό την προσαρμόζω για το συγκεκριμένο χώρο.
Σήμερα ημέρα παρασκευή 11.12 την περίοδο 9,45-12-45 στο σκεπαστό πάρκινγκ της σχολής μας, κάποιος ανεύθυνος (να το θέσω ευγενικά) οδηγός καθώς αποχωρούσε ΄πήρε΄ μαζί του και το πίσω μέρος του προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μου. Δεν εκνευρίστηκα τόσο με την ζημιά που προκάλεσε αλλά με την ανευθυνότητα του που ούτε ένα σημείωμα άφησε ούτε τπτ. δηλαδή έλεος.!! Πως να πάει μπροστά αυτός εδώ ο τόπος αν ακόμα και οι ΄σπουδαγμένοι΄ πολίτες του είναι από τέτοια ηλικία ανεύθυνοι για κάτι τόσο μικρό... Παρακαλώ αν κάποιος είδε τίποτα να μου στείλει πμ. Ευχαριστώ!
( το είχα παρκαρισμένο με το που μπαίνεις στο σκεπαστό, από την μεριά της γραμματείας, αριστερά ένα honda civic γκρι)
Σήμερα ημέρα παρασκευή 11.12 την περίοδο 9,45-12-45 στο σκεπαστό πάρκινγκ της σχολής μας, κάποιος ανεύθυνος (να το θέσω ευγενικά) οδηγός καθώς αποχωρούσε ΄πήρε΄ μαζί του και το πίσω μέρος του προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μου. Δεν εκνευρίστηκα τόσο με την ζημιά που προκάλεσε αλλά με την ανευθυνότητα του που ούτε ένα σημείωμα άφησε ούτε τπτ. δηλαδή έλεος.!! Πως να πάει μπροστά αυτός εδώ ο τόπος αν ακόμα και οι ΄σπουδαγμένοι΄ πολίτες του είναι από τέτοια ηλικία ανεύθυνοι για κάτι τόσο μικρό... Παρακαλώ αν κάποιος είδε τίποτα να μου στείλει πμ. Ευχαριστώ!
( το είχα παρκαρισμένο με το που μπαίνεις στο σκεπαστό, από την μεριά της γραμματείας, αριστερά ένα honda civic γκρι)
Χαθηκαν γυαλια μυωπιας
Χαθηκαν μαυρα γυαλια μυωπιας στο κτιριο αντοχης υλικων.
οποιος τα βρει ας επικοινωνησει στο 6947285359
οποιος τα βρει ας επικοινωνησει στο 6947285359