darko9 έγραψε:η προοδος θα εχει και ερωτησεις θεωριας? αυτες θα βασιζονται στις ασκησεις η θα ειναι αποστηθιση και ορισμοι?
Εδώhttp://www.mqn.gr/phpBB/university/courses.php?id=74
μπορείς να βρεις ερωτήσεις θεωρίας για διάφορα κεφάλαια, οι οποίες νομίζω είναι όμοιες με αυτές που μπαίνουν στις εξετάσεις
κι επίσης, μπορείς να βρεις δύο παλαιότερες προόδους...
Ένα παιχνίδι 'ν' η ζωή κι εκείνος που κερδίζει
είναι εκείνος π' αγαπά κι αυτός απού γλεντίζει.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it. Frank Zappa
Ρε παιδιά... Αναρτήθηκαν οι λύσεις της προόδου.. Έτσι από περιέργεια, στα σωστά-λάθος, το πρώτο και το τρίτο είναι σίγουρα λάθος???Για το τρίτο δεν ξέρω αλλά αυτό με την ακτινοβολία στις 22/6,το έχουμε πει ολόιδιο στην τάξη και έχουμε δώσει ακριβώς την αντίθετη απάντηση!!
Το 1ο είναι "Σωστό" , μας το είπε ο κ. Μαμάσης στην τάξη μετά την πρόοδο. Έγινε τυπογραφικό. Το 3ο είναι "Λάθος", αλλά έχει να κάνει με το πως αντιλαμβάνεται κανείς τη διατύπωση. Αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει αναλυτικά γιατί είναι "Λάθος", να το κάνει γιατί εγώ δεν πολυπρόσεχα
Στις διαφάνειες για την άσκηση 8, στην 8η σελίδα στα Βηματα προσαρμογής κανονικής κατανομής λέει "Εύρεση τυποποιημένης μεταβλητής Ζ από πίνακα για κάθε F". Μπορεί κάποιος φανταστικός συνάδελφος να μου πει που είναι αυτός ο πίνακας γιατί χρειάζεται στο 2ο ερώτημα ?