Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική II (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική II (2009-10)
γνωριζει καποιος αν τα ποιοτικα ειναι οπως και περυσι? δλδ μπορει να σου μειωσουν τη βαθμολογια αν κανεις καποιο λαθος? (αρα να μην τα ακουμπησουμε...) Γραμμες επιρροης ειναι καλη η ματινα η να διαβασουμε απο καπου αλλου?
οι γραμμές επιρροής έχουν κάποιες διαφορές στη ματίνα και στις σημειώσεις του κουμούση. οι διαφορές είναι στη σύμβαση απότε μπορείς να τα καταλάβεις από τη ματίνα αλλά να χρησιμοποιήσεις τις ασκήσεις του κουμούση.
-
Theodore
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 1999
Να διαβάστε και τις ασκήσεις από το site του κ. Κουμούση, αλλά να τις εξετάσετε με πνεύμα κρίσεως, καθ ότι ουδείς θνητός αλάνθαστος...!
Στο συνημμένο αρχείο τύπου (*.jpg) παραθέτω -ενδεικτικά- ένα λάθος που βρήκα στην Άσκηση #19, και αφορά την Γ.Ε. της ροπής Μ1 στον φορέα #3 (σελίδα 3 του αρχείου PDF από την ιστοσελίδα του κ. Κουμούση).
Στο συνημμένο αρχείο τύπου (*.jpg) παραθέτω -ενδεικτικά- ένα λάθος που βρήκα στην Άσκηση #19, και αφορά την Γ.Ε. της ροπής Μ1 στον φορέα #3 (σελίδα 3 του αρχείου PDF από την ιστοσελίδα του κ. Κουμούση).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) 
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...!
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel)
Το γεγονός ότι δεν μπορείς να δεις "κάτι", δεν συνεπάγεται ότι αυτό το "κάτι" δεν υπάρχει εκεί που κοιτάς...!
Σε κάθε αξιωματικά θεμελιωμένη θεωρία υπάρχει τουλάχιστον μία αληθής πρόταση που δεν μπορεί να αποδειχθεί. (Kurt Goedel)
-
eimai_kailos
- Έτος εισαγωγής: 2007
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Βρήκα και μια παραλειψούλα στην άσκηση 24. Στο φορέα IV δεν αναφέρονται δύο από τα τέσσερα σημεία καμπής (μηδενισμού ροπών).
Πάμε γερά, πάμε στατικά!
Πάμε γερά, πάμε στατικά!
-
roxy

- Έτος εισαγωγής: 2003
Θα μπορουσε καποιος να ανεβασει τη σελιδα 123 απο τα θεωρητικα στοιχεια των σημειωσεων της Ματινας; Ή αν δε θελει ας μου στειλει ενα πμ να δωσω το μεηλ μου. Χιλια ευχαριστω! Και καλο διαβασμα σε ολους!
-
Theodore

- Έτος εισαγωγής: 1999
Ατς...! Τί λες βρε παιδί μου...!!! Η περίφημη Μ(Κ)ατίνα
έχει και Σημειώσεις με Θεωρητικά Στοιχεία;
Αυτό ομολογώ πως δεν το ήξερα...!
Όσο ζει μαθαίνει κανείς...! 
Ε, λοιπόν, επειδή το συγκεκριμένο δεν το έχω δει ποτέ στην ζωή μου, σας παρακαλώ να έρθει κάποιος από το γραφείο να μου φέρει ένα αντίγραφο για να ικανοποιήσω την περιέργειά μου ή να μου στείλει τίποτις με p.m.!
(Ειδικά την επίμαχη και περιζήτητη σελίδα #123...!!!)
Σαν τίτλος λογοτεχνικού βιβλίου μυστηρίου δεν ακούγεται; "Η Σελίδα #123"
Δεν μου είπατε όμως... από γραμμές επιρροής πώς τα πάτε;
Πέφτω για ύπνο...
αν και δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω...
μάλλον θα με βασανίζει η σκέψη της σελίδας #123...!

Αυτό ομολογώ πως δεν το ήξερα...!
Ε, λοιπόν, επειδή το συγκεκριμένο δεν το έχω δει ποτέ στην ζωή μου, σας παρακαλώ να έρθει κάποιος από το γραφείο να μου φέρει ένα αντίγραφο για να ικανοποιήσω την περιέργειά μου ή να μου στείλει τίποτις με p.m.!
Σαν τίτλος λογοτεχνικού βιβλίου μυστηρίου δεν ακούγεται; "Η Σελίδα #123"
Δεν μου είπατε όμως... από γραμμές επιρροής πώς τα πάτε;
Πέφτω για ύπνο...
What you see, is not always what you get...! (NO_USER_NAME) 
-
roxy

- Έτος εισαγωγής: 2003
Αχ, τι να κανουμε, οταν φτανει κανεις στην κατασταση μου χρησιμοποιει καθε λογης βοηθεια και ματζουνια. Και ελπιζοντας να μην αποδειχτει και παλι η ερωτηση μου αστοχη, η μεθοδος Cross ειναι εκτος? Γιατι ουτε την εχω δει σε παλιες σημειωσεις ουτε σε παλια θεματα.
- Elendil
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Μέθοδος Cross εκτός (τώρα για καλό ή για κακό, αφήνω κάποιο γνώστη επί των θαμιστικών μεθόδων να μας κατατοπισει
)
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος
If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
ΣΤΑΤΙΚΗ 2
Ξερει κανενας αν εχει δωσει πορεια διαβασματος η Ματινα για τις σημειωσεις? και αν ναι μπορει ποια ειναι?
Τελευταία επεξεργασία από 2 και dimos, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: α.) Γιατί κάνεις νέο θέμα όταν το παλιό είναι τρείς πόντους πιο κάτω;;; β.) Απαγορεύονται τα κεφαλαία-greeklish
Αιτία: α.) Γιατί κάνεις νέο θέμα όταν το παλιό είναι τρείς πόντους πιο κάτω;;; β.) Απαγορεύονται τα κεφαλαία-greeklish