Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Και δυστυχώς σε αυτό το πράγμα, τείνουν να αποτύχουν οι διδάσκοντες. (βλ. αρχιτεκτονικά μαθήματα).αλλά αν σου δώσω τις κατόψεις, θα μου βγάλεις σωστά την τομή?"
Συντονιστής: University Editors
Και δυστυχώς σε αυτό το πράγμα, τείνουν να αποτύχουν οι διδάσκοντες. (βλ. αρχιτεκτονικά μαθήματα).αλλά αν σου δώσω τις κατόψεις, θα μου βγάλεις σωστά την τομή?"
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
θα διαφωνήσω, και γενικότερα για το σχέδιο. ναι, δεν μας χρειάζεται τόσο να το ξέρουμε, αλλα αυτο έχει ως αποτέλεσμα και τα τερατουργήματα που βλέπουμε έξω και τα καλούμε πολυκατοικίες.τρέχουν να πάρουν πιστοποίηση cad, ενώ δεν μας χρειάζεται όντας μηχανικοί
συμφωνώ απόλυτα, αλλά δεν μπορούν να μας μάθουν στο λύκειο τόσο εξειδικευμένες εντολές για το exel σαν και αυτές που χρησιμοποιούμε στην τεχνική υδρολογία για παράδειγμα. αλλα αυτο δεν σημαίνει πως χρειαζόμαστε και διδασκαλία exel, οι 2-3 παραπάνω εντολές μαθαίνονται και απο τον καθηγητή την ώρα του μαθήματος.καθώς υποτίθεται ότι οι περισσότεροι θα πρέπει να έχουν έρθει σε επαφή με αυτό τουλάχιστον κατά την διάρκεια του λυκείου.
όχι ρε συ recon, αυτό δεν είναι αποτέλεσμα της μή καλής γνώσης του σχεδίου ή του cad, αλλά του ότι πολιτικοί μηχανικοί υπογράφουν αρχιτεκτονικά και του ότι οι δημιουργοί αυτών δεν έχουν αισθητική, γνώσεις πλαστικής, κλπ κλπ.Ειναι δουλειά του αρχιτέκτονα και την κάνει ο εργολάβος και ο μηχανικός.Από cad να σου κάνω παπάδες.Και στο χέρι είμαι ακόμα καλύτερος.Αλλά άμα μου πεις να σου κάνω μια δικιά μου δημιουργία, θα βαρέσεις ενέσεις!recon έγραψε:αλλα αυτο έχει ως αποτέλεσμα και τα τερατουργήματα που βλέπουμε έξω και τα καλούμε πολυκατοικίες