Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2009-10)
@merde.Συμφωνω απολυτως να γραφουμε αποκλειστικα στα σχεδιαστηρια,και οχι στα αμφιθεατρα.Απλα,δεν την βλεπω πουθενα αυτην την ''πλειοψηφεια'' που λες.Και προφανως αν εκανες μια βολτα χθες μετα την εξεταση,μαλλον μειοψηφεια θα σου φαινοταν..
Ακουμπησε κανεις το 2ο θεμα ? Γιατι το κανουν αυτο ? Αντικειμενικα τα θεματα ηταν βατα και το προβλημα ηταν για αλλη μια φορα ο χρονος. Μη λεμε παλι τα ιδια αλλα γιατι πρεπει να χανουμε μοναδες λογω ελλειψης χρονου ?
Καλο ειναι να ειναι πιεστικα απο αποψη χρονου τα μαθηματα στην εξεταση τους,αλλα νομιζω αυτη την φορα το παρακαναν.. Οσα θεματα και να ειχες λυσει δεν νομιζω οτι 2ωρες και 10' εφταναν. Ισως 3 ωρες να ηταν οκ για καποιον που ειχε μεγαλη εξοικειωση..Το συνηθιζουν γενικα να βαζουν πολλα αλλα τωρα ξεπερασαν ακομα και τα δικα τους ορια!
-
spiritually revived
- Έτος εισαγωγής: 2007
εχει πληροφορηθει καποιος για την προθεσμια παραδοσης θεματος? ευχαριστω εκ των προτερων!
Τελικά, δεν υπάρχει ακόμα κανένα νέο για την ημερομηνία παράδοσης τους θέματος? Μήπως σήμερα κατά τα διάρκεια του Μπετό ΙΙ ακούστηκε τίποτα από τον κ. Γιαννόπουλο?
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Πήγα σήμερα στη γραμματεία του τομέα και ρώτησα. Μου είπαν 23/02/10 είναι Τρίτη νομίζω , από τις 9 το πρωί . .. Το που θα παραδίδουμε είπε θα ανακοινωθεί....jb έγραψε:Τελικά, δεν υπάρχει ακόμα κανένα νέο για την ημερομηνία παράδοσης τους θέματος? Μήπως σήμερα κατά τα διάρκεια του Μπετό ΙΙ ακούστηκε τίποτα από τον κ. Γιαννόπουλο?
Ευχαριστώ.
Ok.Ευχαριστώ.
Η ημερομηνία αυτή λογικά θα ισχύει και για τα τρία τμήματα? Γιατί εγώ είμαι στο 2ο?
Η ημερομηνία αυτή λογικά θα ισχύει και για τα τρία τμήματα? Γιατί εγώ είμαι στο 2ο?
Ναι δεν ρώτησα τμήμα... Γενικά φαντάζομαι...!!!!
-
manolisorf
- Έτος εισαγωγής: 2009
Παιδια καλησπερα να σας πω τελικα στον σχεδιασμο της δοκου θα το κανουμε με 1:50 τα μηκη και 1:20 τα υψη οπως λεει η εκφωνηση και 1:20 τις τομες η εχει αλλαξει κατι???
-
toumba4
- Έτος εισαγωγής: 2004
Όχι, δεν άκουσα να άλλαξε τίποτα.manolisorf έγραψε:Παιδια καλησπερα να σας πω τελικα στον σχεδιασμο της δοκου θα το κανουμε με 1:50 τα μηκη και 1:20 τα υψη οπως λεει η εκφωνηση και 1:20 τις τομες η εχει αλλαξει κατι???
expose yourself before your peers...