Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μαθήματα 05/03
Συντονιστής: University Editors
-
karoubaleas
Re: Μαθήματα 05/03
η βιβλιοθηκη αυριο θα ειναι ανοιχτη?
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Εμένα πάλι δε με καίει τόσο η παρακολούθηση των τεχνικών υλικών όσο εκείνη η ρημαδοοικοδομική που πάνε 3 βδομάδες και δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα να συζητάμε ουσιαστικά για την εργασία...Έχω αγχωθεί με όλα αυτά που ζητάνε να κάνουμε,μερικά μου φαίνονται εντελώς άγνωστα!!

Re: 05/03: Μαθήματα 05/03
δηλαδή μάθημα θα γίνει?

Τελευταία επεξεργασία από 1 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μεταφορά στο σωστό topic
Αιτία: Μεταφορά στο σωστό topic
-
AlexanderTheo
Στη σχολή μας είναι όλα κλειστά, απ'ότι μου είπαν κάποιοι συμφοιτοιτες που μόλις ανέβηκαν.Οι αίθουσες είναι κλειδωμένες ενώ υπάρχουν μόνο λίγοι καθηγητές σε κάποιους τομείς μέσα.
μήπως ξέρει κανείς αν έγινε σήμερα μάθημα σίδερα 2...με τη σημερινή αναπλήρωση στατική 5 τι έγινε;
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Νινέτ έγραψε:μήπως ξέρει κανείς αν έγινε σήμερα μάθημα σίδερα 2...με τη σημερινή αναπλήρωση στατική 5 τι έγινε;
.. που να γίνει το μάθημα???AlexanderTheo έγραψε:Στη σχολή μας είναι όλα κλειστά, . . . . . Οι αίθουσες είναι κλειδωμένες. . .
Ρε mike89 καλά κάνει και ρωτάει η κοπέλα..και πριν 2 μήνες ήταν όλα κλειστά πρωί-πρωί και μετά
τις 10 πήγαν όλοι στις πορείες, άνοιξαν οι αίθουσες και έγινε κανονικά μάθημα μέχρι το απόγευμα...
τις 10 πήγαν όλοι στις πορείες, άνοιξαν οι αίθουσες και έγινε κανονικά μάθημα μέχρι το απόγευμα...
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Πάντως και το μεσημέρι που πέρασα (12.00-15.00) όλη η σχολή κλειστή, ρολά κατεβασμένα. Ελάχιστοι καθηγητές κατά περίπτωση στους τομείς. Είμαι σίγουρος έτσι όπως το είδα ότι δεν έγινε κανένα μάθημα.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.