Ανακοίνωση Πρυτανείας για την απόρριψη του αιτήματος αναγνώρισης ισοτιμίας με Master

Συντονιστής: University Editors

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2007

Ανακοίνωση Πρυτανείας για την απόρριψη του αιτήματος αναγνώρισης ισοτιμίας με Master

Δημοσίευση από Elendil »

H Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου διαμαρτύρεται εντονότατα προς το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων για την απαράδεκτη απόρριψη (βλ.συνημμένο) του αιτήματος όλων των Πολυτεχνικών Σχολών της χώρας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και όλων των Μηχανικών για αναγνώριση από την πολιτεία του διπλώματος τους ως ισοτίμου με το Ευρωπαϊκό Master.

Τις προσεχείς ημέρες θα γίνουν όλες οι επιβεβλημένες ενέργειες για άρση της αδίκου συμπεριφοράς.

Η ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
neaoktana
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 1969

Re: Ανακοίνωση Πρυτανείας για την απόρριψη του αιτήματος αναγνώρισης ισοτιμίας με Master

Δημοσίευση από neaoktana »

Κοίτα να δεις γκαντεμιά, το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (post-Master) μου από τη Grenoble τα πρώτα χρόνια οδηγούσε σε "επίδομα", κάποια στιγμή ζητήθηκε η αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ. Κατέθεσα αίτηση εκεί και βεβαίως ουδέποτε έλαβα απάντηση (χωρίς δικό μου "κυνηγητό"), μετά μου είπαν να ξανακάνω αίτηση για το ΔΑΟΤΑΠ... Πάνω που ήλπιζα να πάρω την ισοτιμία από το ένα γραφείο της Γραμματείας και να την καταθέσω <χέρι - χέρι> στο διπλανό γραφείο...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
asterix

Re: Ανακοίνωση Πρυτανείας για την απόρριψη του αιτήματος αναγνώρισης ισοτιμίας με Master

Δημοσίευση από asterix »

Μη στενοχωριέσαι πάρα πολύ.
Το "επίδομα" θα το πάρει (μάλλον το παίρνει εδώ και χρόνια στο Δημόσιο) όποιος έχει φοιτήσει σε αγγλικό πολυτεχνείο 4 χρόνια.
3 χρόνια bachelor και 1 χρόνο master. (και χωρίς πανελλήνιες).
Εντάξει δεν είναι και μεγάλο το ποσό. 5% στο βασικό μισθό.
Τώρα με τα τελευταία μέτρα θα γίνει και περικοπή 15%.
lawine
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευση από lawine »

τζάμπα το τρέξιμο που κάναμε για να πάρουμε το χαρτί δηλαδή.. παράβολα και ιστορίες....κρίμα :D δε θα μπορέσω να κοιμηθώ από τη στεναχώρια μου :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο