Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2009-10)
Για πότε έχει οριστεί η παράδοση του θέματος;
Πρώτη παράδοση το πιθανότερο την Πέμπτη μετά το πάσχα
καποιος που πηγε σημερα στο μαθημα μπορει να μας πει τι εκανε ο τρεζος?ειπε κατι για το θεμα?
όχι δεν είπε τίποτα για το θέμα. καλά έκανες κ δεν ήρθες. κυρίως φωτογραφίες από εργοτάξια είδαμε.
regnabo..regno..regnavi..sum sine regno..
Αν δεν κανω λαθος την πεμπτη μετα το πασχα εχει προγραμματιστει προοδος στην εδαφομηχανικηΙΙ!!οποτε καλο ειναι να ενημερωθουν οι καθηγητες κ να γινει καποιος σωστος διακανονισμος πχ να δοθει το μπετο την τεταρτη! ειναι λιγο τραγικο να εχεις να δοσεις προοδο κατω στο γκινη και ταυτοχρονα να εισαι ζωγραφου για να παραδωσεις μπετο!!!!!!
-
Amelie
- Έτος εισαγωγής: 2006
Μπορεί κάποιος που ήταν στο τμήμα του κ. Τρέζου εχθές, να υπενθυμίσει κάτι που είπε σχετικά με ένα έξτρα μάθημα που αφορά νομίζω και τα 2 τμήματα...Το είχε γράψει και στον πίνακα νομίζω... Ευχαριστώ! 
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
το σαββατο στις 10 απριλιου στο αμφιθεατρο 1 η ηχοτεχνιας θα λυνονται αποριες σχετικα με το θεμα.. ωρα δεν ειπε αλλα δεν ειναι μαθημα.. οποιος θελει να ρωτησει παει..και για τα 2 τμηματα. επισης για την παραδοση του πρωτου μερους του θεματος ειπε οτι για το 2 τμημα θα γινει απογευμα εξω απο τις ωρες του μαθηματος.. τεταρτη η και πεμπτη μετα το πασχα..επειδη εχουν προοδο εδαφη 2.. για το 1 τμημα θα πει ο γιαννοπουλος.. παντως θα βγαλουν ανακοινωση στο ιντερνετ..αυτα..
ευχαριστουμε stv7 , να σαι παντα καλα και καλη συνεχεια στις οικοδομες που εχεις αναλαβει..
φιλε pakis χρειαζομαι καλους επιβλεποντες συναδελφους γιατι δεν μπορω να γινω χιλια κομματια.. θα με ευχαριστουσε εαν σε ειχα στη δουλεψη μου.. χρυσες δουλειες θα κανουμε..
θα προσπαθησω..