Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εκδρομή Υδραυλικής Κατεύθυνσης - Ολλανδία (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
-
strangelic
- Έτος εισαγωγής: 2005
Re: Εκδρομή Υδραυλικής Κατεύθυνσης - Ολλανδία (2009-10)
offtopic: 57 υδραυλικοί... υπήρχαν άλλοι 2 γεωτεχνικοί στο πούλμαν...
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
Σε όλους αξίζουν θετικά σχόλια, δεν βασίστηκε η εκδρομή μόνο σε ένα άτομο!soso έγραψε:με καλυψε απολυτα ο συναδελφος 3 .... ενα μικρο επιπροσθετο σχολιο : χειροκροτημα στον γεωτεχνικο που χαρη σ αυτον πηγαν εκδρομη 59 υδραυλικοι ...
Δε μασάμε, δε ξενερώνουμε! Η Ιαπωνία γαρ εγγύς!soso έγραψε:Υ.Γ : και του χρονου τα λεμε λισαβονα ! με αλλα λογια γεωτεχνικοι δομοστατικοι και συγκοινωνιολογοι ---> βεντουυυυυζααααααααααα
Η εκδρομή αν και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φόρα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και ήταν μοναδικά όσα είδαμε και όσον αφορά τα τεχνικά έργα, αλλά κυρίως όσον αφορά το φιλικό και παρεΐστικο κλίμα που είχαμε συνεχώς, άντε τώρα να προσαρμοστούμε στην Ελλάδα! Ας μην επαναλαμβανόμαστε, πιστεύω ότι ο 3 μας κάλυψε (ή πιο σωστά μας εκπροσώπησε
Επίσης, παρακαλείται ο κάτοχος της ομαδικής φωτογραφίας στο Delft να την ανεβάσει άμεσα!
Δε ξέρω για σας, αλλά την Κυριακή αντί για αρνί, εγώ θα φάω μανιταρόσουπα!
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.
(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
Εγώ έχω να πω μερικά συγχαρητήρια επώνυμα, στα παιδιά τα οποία ξέρω ότι δούλεψαν πολύ για αυτή την εκδρομή και χωρίς αυτά δεν θα είχαμε αυτό το τόσο όμοφο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια λοιπόν στο Χριστόφορο, την Επιστήμη, και το Δήμο, για το χρόνο και την όρεξή τους να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα 57 ρεμάλια που συνόδευαν.με καλυψε απολυτα ο συναδελφος 3 .... ενα μικρο επιπροσθετο σχολιο : χειροκροτημα στον γεωτεχνικο που χαρη σ αυτον πηγαν εκδρομη 59 υδραυλικοι ...
Η εκδρομή ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, τόσο σαν χώρα όσο και στις παρέες φυσικά που μας έκατσαν πολύ καλά. Τη θεωρώ μεγάλο highlight, συγκρίσιμο και πιθανώς καλύτερο (
Και επειδή στα πετυχημένα προηγούμενα πατάνε όλοι, να περιμένετε 80 υδραυλικούς και 80 γεωτεχνικούς του χρόνου, καθώς και συνεχή αιτήματα για να ενταχθούν πιο πολλά μαθήματα υδραυλικών στους δομοστατικούς.offtopic: 57 υδραυλικοί... υπήρχαν άλλοι 2 γεωτεχνικοί στο πούλμαν...

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
TechniCalD
- Έτος εισαγωγής: 2007
Δηλαδή θεσμο-θετήθηκε πλέον η εκδρομή των υδραυλικών? Να ξέρουμε και τι να επιλέξουμε στο επόμενο εξάμηνο... 

Δεν υπάρχει δρόμος που δεν μπορούμε να χαράξουμε
Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε
Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε
Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
Δεν υπάρχει φορέας που δεν μπορούμε να οπλίσουμε
Δεν υπάρχει Υ.Α. που δε μπορούμε να ελέγξουμε
Δεν υπάρχει πρανές που δε μπορούμε να αντιστηρίξουμε
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
Αυτό δεν το γνωρίζω, εξαρτάται από τους καθηγητές. Υπήρχε και η πρόταση να θεσμοθετηθεί κάθε 2 χρόνια αντί για κάθε χρόνο, διότι περιλαμβάνει 7ο και 9ο εξάμηνο. Βλέποντας και κάνοντας.Δηλαδή θεσμο-θετήθηκε πλέον η εκδρομή των υδραυλικών? Να ξέρουμε και τι να επιλέξουμε στο επόμενο εξάμηνο..
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
-
korfolatis
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Ευχαριστήρια και συγχαρητήρια και από μένα για όλους τους διοργανωτές και συντελεστές της εκδρομής!
Ένα από τα πράγματα που μου έχουν μείνει από την Ολλανδία και θα ήθελα να παραθέσω για όλους, είναι ο τρόπος με τον οποίο αξιοποιούν το κάθετί που έχουν. Δημιουργούν μουσεία και εκθεσιακούς χώρους, όπου προβάλλονται ενημερωτικές ταινίες, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζονται μερικές φορές και με άλλες δυνατότητες χαλάρωσης, οι οποίες μπορεί και να μην σχετίζονται με το θέμα της έκθεσης.
Ως τουριστική χώρα που είμαστε, η προσέγγιση αυτή νομίζω θα πρέπει να μας απασχολήσει, ιδιαίτερα στην επαρχία (αφού η Αθήνα διαθέτει τέτοιους χώρους), μιας και διαθέτουμε κι εμείς πλούτο που μπορούμε να αναδείξουμε. Ενδεικτικά αναφέρω την πολιτιστική μας παράδοση, τη διατροφή μας, την ιστορία και τους αγώνες μας, τους καλλιτέχνες μας κλπ...
Μια φωτογραφία κι από μένα...
Ένα από τα πράγματα που μου έχουν μείνει από την Ολλανδία και θα ήθελα να παραθέσω για όλους, είναι ο τρόπος με τον οποίο αξιοποιούν το κάθετί που έχουν. Δημιουργούν μουσεία και εκθεσιακούς χώρους, όπου προβάλλονται ενημερωτικές ταινίες, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζονται μερικές φορές και με άλλες δυνατότητες χαλάρωσης, οι οποίες μπορεί και να μην σχετίζονται με το θέμα της έκθεσης.
Ως τουριστική χώρα που είμαστε, η προσέγγιση αυτή νομίζω θα πρέπει να μας απασχολήσει, ιδιαίτερα στην επαρχία (αφού η Αθήνα διαθέτει τέτοιους χώρους), μιας και διαθέτουμε κι εμείς πλούτο που μπορούμε να αναδείξουμε. Ενδεικτικά αναφέρω την πολιτιστική μας παράδοση, τη διατροφή μας, την ιστορία και τους αγώνες μας, τους καλλιτέχνες μας κλπ...
Μια φωτογραφία κι από μένα...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Ένα παιχνίδι 'ν' η ζωή κι εκείνος που κερδίζει
είναι εκείνος π' αγαπά κι αυτός απού γλεντίζει.
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
korfolatis από εσένα περιμένουμε τη group photo στο Delft!Μια φωτογραφία κι από μένα...
-
korfolatis
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε γίνει στο Delft, πάντως εγώ δεν έχω ομαδική φωτογραφία.
Υλικό της εκδρομής θα ανεβαίνει σε αυτήν την ιστοσελίδα
http://www.itia.ntua.gr/~nikos/holland/
Υλικό της εκδρομής θα ανεβαίνει σε αυτήν την ιστοσελίδα
http://www.itia.ntua.gr/~nikos/holland/
Ένα παιχνίδι 'ν' η ζωή κι εκείνος που κερδίζει