Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Κατασκευές από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (2009-10)
Εγινε καποια διευκρινιση στο σημερινό μάθημα για το πότε παραδιδει το πρώτο τμήμα ? θενχ.!!
-
brahe
- Επίτιμο μέλος
Θα ήμουν υποχρεωμένος σε όποιον συνάδελφο μπορούσε να με διαφωτίσει στα εξής ζητήματα:
1) Μπορώ να κάνω τα σχέδια σε ριζόχαρτο?
2) Τι εννοεί στο θέμα όταν ζητα για το πλαίσιο "Επιβεβαιωση της ως άνω επιλογής με βασικές επιλύσεις...."? Κάποιος μου είπε πως θέλει να επιβεβαιώσεις ότι ο βαθμός πάκτωσης είναι στο 20-40% αλλά το βρίσκω δύσκολο μιας και ο Γιαννόπουλος είπε κατα λέξη "βαθμός πάκτωσης?Αυτά είναι σαχλαμάρες" (φαντάζεστε όλοι το τρόπο χεχεχε
)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
1) Μπορώ να κάνω τα σχέδια σε ριζόχαρτο?
2) Τι εννοεί στο θέμα όταν ζητα για το πλαίσιο "Επιβεβαιωση της ως άνω επιλογής με βασικές επιλύσεις...."? Κάποιος μου είπε πως θέλει να επιβεβαιώσεις ότι ο βαθμός πάκτωσης είναι στο 20-40% αλλά το βρίσκω δύσκολο μιας και ο Γιαννόπουλος είπε κατα λέξη "βαθμός πάκτωσης?Αυτά είναι σαχλαμάρες" (φαντάζεστε όλοι το τρόπο χεχεχε
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
είναι μονάχα ο έξυπνος...
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
ο άνδρας ο σωστός,
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
- gandalf
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2006
Νομίζω εννοεί ότι αφού έχεις επιλέξει διαστάσεις, και έχεις συγκεντρώσει και τα φορτία (του ζυγώματος) θα πρέπει να κάνεις κάποιες βασικές επιλύσεις να δεις αν η διατομή που έχεις επιλέξει μπορεί να οπλιστεί (αν πχ σε μια διατομή πλάτους 0.5 σου βγει οτι χρειάζεσαι 20Φ25 μάλλον δεν χωράνε). Τώρα για τις βασικές επιλύσεις, είτε θα λύσεις κανονικά το πλαίσιο, είτε θα λύσεις μια αμφίπακτη (δυσμενής για τις στηρίξεις) και μια αμφιέριστη (δυσμενής για το άνοιγμα) ώστε να βγάλεις εντατικά μεγέθη...2) Τι εννοεί στο θέμα όταν ζητα για το πλαίσιο "Επιβεβαιωση της ως άνω επιλογής με βασικές επιλύσεις...."? Κάποιος μου είπε πως θέλει να επιβεβαιώσεις ότι ο βαθμός πάκτωσης είναι στο 20-40% αλλά το βρίσκω δύσκολο μιας και ο Γιαννόπουλος είπε κατα λέξη "βαθμός πάκτωσης?Αυτά είναι σαχλαμάρες"
(για το ριζόχαρτο δεν ξέρω
"Στου Μακρυγιάννη πριν προλάβεις να μιλήσεις,
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Εγγλέζου βόλι σε γονάτισε,
μας κοίταζες με βλέμμα μελαγχολικό,
να σκεφτόσουνα -θαρρείς- πόσο λίγο η μέρα κράτησε..."
Εγω στο προηγουμενο θεμα εκανα τα σχεδια σε μιλιμετρε και τα ξεπατικωσα σε ριζοχαρτο και μετα βγαζεις φωτοτυπια το ριζοχαρτο ή το κολλας στο χαρτι-σεντονι σου
Όχι. Είπε ότι θα υπάρξει ενημέρωση.d_saga έγραψε:Εγινε καποια διευκρινιση στο σημερινό μάθημα για το πότε παραδιδει το πρώτο τμήμα ? θενχ.!!
Εγώ το είχα πάει στο μπετό 1 σε ριζόχαρτο στον Γιανόππουλο και δεν μου είπε κάτι για αυτό...
42
Για να βρουμε που θα σπασουμε τα σιδερα θα παμε με βαση το 0.2l (εννοω στις στηριξεις) ?
-
brahe
- Επίτιμο μέλος
gandalf,pokerman & Καμένος let the force be with you!
"Ο τέλειος ο άνδρας,
ο άνδρας ο σωστός,
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
ο άνδρας ο σωστός,
ο όμορφος...
...ο δομοστατικός"
Γνωρίζει κανείς εάν στο τμήμα του Τρέζου είναι υποχρεωτική η παράδοση του πρώτου μέρους? Η παράδοση του θέματος μόνο στο τέλος έχει επιπτώσεις στη βαθμολογία του?
Ναι και ναι...verde έγραψε:Γνωρίζει κανείς εάν στο τμήμα του Τρέζου είναι υποχρεωτική η παράδοση του πρώτου μέρους? Η παράδοση του θέματος μόνο στο τέλος έχει επιπτώσεις στη βαθμολογία του?