Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αλλαγή κατεύθυνσης
Συντονιστής: University Editors
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Αλλαγή κατεύθυνσης
Έχω κάνει το λάθος (για μένα) να γραφτώ στους δομοστατικούς και δυστυχώς κατάλαβα ότι δεν πάει άλλο μόλις τώρα.. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να αλλάξω κατεύθυνση (υδραυλικός συγκεκριμένα) στο επόμενο εξάμηνο; Και αν ναι, θα ήθελα να μου πει κάποιος τι παίζει με τα μαθήματα δομοστατικών που έχω περάσει στο 8ο εξάμηνο και τι με τα συγγράμματα.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και τώρα τρέχω να προλάβω τη συνέλευση!
- merde_conserve
- Ιδρυτικό Μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2005
Re: Αλλαγή κατεύθυνσης
Αν αποφασίσεις να αλλάξεις κατεύθυνση κάνε το όσο πιο νωρίς γίνεται. Εφ'όσον δεν έχεις δηλώσει υδραυλικά μαθήματα, συγγράμματα δικαιούσαι και είσα κομπλέ με αυτό το θέμα. Δυστυχώς όμως τα μαθήματα δεν σου αναγνωρίζονται, θα χρωστάς όλα τα υδραυλικά μαθήματα που έχεις στον κορμό/επιλογές των υδραυλικών και τα οποία δεν έχουν οι δομοστατικοί. Μόνη σου ελπίδα, να βρεις κάποιο μάθημα που να είναι κοινό μεταξύ Δομοστατικών/Υδραυλικών (π.χ Προεντεταμένο του 9ου), αν και δεν υπάρχουν πολλά. Αν είσαι 8ο εξάμηνο πιθανώς να χρωστάς τις Αντισεισμικές και την Υδραυλική Ανοικτών.
Ελπίζω να βοήθησα, τρέχω για συνέλευση και γω.
Ελπίζω να βοήθησα, τρέχω για συνέλευση και γω.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
Πέρσι όταν άλλαξα κατεύυνση από τους υδραυλικούς στους δομοστατικους τα συγγράμματα τα πήρα. Αλλά από τα μαθήματα δεν αναγνωρίζονται ούτε καν τα αντισεισμικά..Από όσο ξέρω τα μόνα που κρατάς είναι τα μαθήματα επιλογής αν συμπίπτουν με μάθημα της άλλης κατεύθυνσης. Για να αλλάξεις κατεύθυνση πρέπει να κάνεις αίτηση στη γραμματεία που περνάει απο ένα διοικητικό συμβούλιο και μπορεί να κάνει μέχρι ένα μήνα. Μετά δηλώνεις μαθήματα κανονικά. Αυτό έχω την εντύπωση μπορείς να το αλλάξεις μόνο στην αρχή των εξαμήνων...
theoxaris έγραψε: Αλλά από τα μαθήματα δεν αναγνωρίζονται ούτε καν τα αντισεισμικά..
Η Αντισεισμική Τεχνολογία αναγνωρίζεται ως Αντισεισμικές Κατασκευές λόγω της μεγαλύτερης δυσκολίας του μαθήματος(το αντίστροφο δε γίνεται!).
Γενικά κι εγώ που άλλαξα κατεύθυνση στο 9ο εξάμηνο από γεωτεχνικός σε υδραυλικός, δεν έμεινα πίσω από μαθήματα γιατί είχα αρκετά κοινά στα επιλογής.
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Τώρα θα πάω οπλισμένος με πληροφορίες την Παρασκευή στην ένδοξη γραμματεία μας!!