Την δευτερα που εγινε μαθημα εφαρμοσμενης υδραυλικης....
καποιος μου πηρε τα βιβλια μου...παρακαλω παρα μα παρα πολυ επειδη δεν εχω απο που να διαβασω για τον Σεπτεμβρη
να μου τα δωσει...
Δεν ητανε και πολλα ατομα μεσα στην ταξη εκεινην την ημερα....
Ευχαριστω!
Χαθηκε κομπολόι χρωματος καφέ με μικρές χάντρες στο αμφιθέατρο 107 στο Γκινη.Αν το βρήκε καποιος παρακαλειται να με ενημερώσει καθως είχε συναισθηματική αξία...
Χάθηκε κασκόλ ροζ την προηγούμενη Τρίτη μεταξύ Σχεδιαστηρίου 1 και αίθουσας O1 αυτή απέναντι από το θυρωρείο...Ο θυρωρός είπε το βρήκε και το άφησε στην αίθουσα πάλι.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας ενημερώσει με πμ.
when the violence causes silence, we must be mistaken
Μόλις συνηδειτοποίησα πως έχασα σήμερα εναν μπλέ πλαστικό φάκελο με σημειώσεις απο το μάθημα Εισαγωγή στο Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα. Απ οτι είδα αύριο η σχολή θα παραμείνει κλειστή και την Πέμπτη θα είμαι απο νωρίς τ πρωι στ κτίριο Γκίνη. Υπάρχει περίπτωση να βρώ τις σημειώσεις μου (εαν δεν έχουν πεταχτεί φυσικά) την Πέμπτη αν έρθω Ζωγράφου το μεσημέρι ; Τα πιθανά σημεία που άφησα το φάκελο είναι οι αίθουσες 02Β και 3 (συγκεκριμένα αριστερή πτέρυγα κατω απο το θρανίο της 2ης ή 3ης σειρας)
Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
παιδιά έχασα το πορτοφόλι μου σήμερα στον δρόμο προς το γυμναστήριο του πολυτεχνείου περίπου έξω από τις εστίες...οποιος το βρει σας παρακαλώ να ειδοποιήσει είναι πολύ σημαντικό...το πορτοφόλι είναι γκρι k έχει διαφορα σχέδια...
Την Παρασκευή που μας πέρασε την ώρα της προόδου της Στατικής Ι χάθηκε ένα βιβλίο Αγγλικών της τεχνικής ορολογίας του 4ου εξαμήνου. Οι αίθουσες που γράφαμε ήταν οι 03ΑΒ και 01ΑΒ. Αν κάποιος βρήκε ένα τέτοιο βιβλίο να μου στείλει πμ ή να γράψει εδώ. Ευχαριστω...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.