Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Gentle don,
με τον τρόπο που τοποθετείσαι δεν σε παίρνει κανείς (σοβαρός) στα σοβαρά.
Καις και τις θέσεις σου, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να ακουστούν με ενδιαφέρον.

Πιστεύω ότι ούτε σε έβρισα ούτε είχα κάποιον προσωπικό χαρακτηρισμό για σένα. Σε σχολίασα από τον τρόπο που παρουσιάζεσαι και εμφανίζεσαι. Αντιθέτως εσύ είσαι αυτός που καταφεύγεις στην ειρωνία και στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.Πρόσεχε πως μου μιλάς γιατί δε με ξέρεις και δε μπορείς να με κρίνεις.
Φυσικά και έχεις δίκιο σε αυτό. Θα πρέπει να υπάρχει οργάνωση στην καταμέτρηση. Όπως επίσης και σεβασμός των διαδικασιών, των χρόνων, απαγόρευση του καπνίσματος, επαναφορά και εύρεση του χαμένου καταστατικού, δεκάλεπτο στις δευτερολογίες, ανεξαρτητοποίηση από τον κομματικό χαρακτήρα της συνέλευσης, και τόσα, και τόσα άλλα. Τόσα άλλα που έχουν ΗΔΗ σχολιαστεί πολλάκις μέσα σε αυτό το "ομαδικό" μας forum και στα οποία εσύ δεν συμμετείχες. Και έρχεσαι τώρα να κάνεις τι; να μας πεις κιόλας ότι έχουμε βλακώδη άποψη;Και μου έρχεται μια απλή σκέψη: τόσο δύσκολο είναι να καθοριστεί σε πόσα κομμάτια θα χωρίζεται κάθε μέρος του αμφιθεάτρου; Δηλαδη πχ μετράμε κάθε 5 σειρές. Και τόσο δύσκολο είναι να μετράμε με τυχαία κατέυθυνση κάθε φορά(πότε αριστερά προς δεξιά και πότε το αντίστροφο)Ας ρίχνουμε ενα κέρμα ρε παιδί μου.
http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embeddedCSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.
intelx86 έγραψε:Ένα πρόγραμμα σε γλώσσα Pluto (aka Fortran) που σε ένα txt θα καταχωρεί ποιοι έχουν ήδη ψηφίσει και σε ένα άλλο txt θα προσθέτει ψήφους σε κάθε παράταξη και εύκολο είναι και γρήγορο. Και με 4 laptop σε κάθε έξοδο του αμφιθεάτρου η καταμέτρηση τελειώνει σε 10-15 λεπτά χωρίς καβγάδες και φασαρίες.

Ή ζεις στον κόσμο σου ή έχεις φοβερό χιούμορ! Keep it that way...'the gentle don' έγραψε:Στις φοιτητικές εκλογές εαακ & εγκέλαδος κατεβάζουν ενωτικό;