Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εγω βρήκα εναν στη σελίδα 23 της διάλεξης για την άσκηση 7...(αυτόν δεν θες??)mike89 έγραψε:μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τον σχετικό πίνακα που έχει την διάμετρο κεφαλής ενός κοχλία (dm)
Συντονιστής: University Editors
Εγω βρήκα εναν στη σελίδα 23 της διάλεξης για την άσκηση 7...(αυτόν δεν θες??)mike89 έγραψε:μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τον σχετικό πίνακα που έχει την διάμετρο κεφαλής ενός κοχλία (dm)

Κι εγώ έχω την ίδια απορία...Evak έγραψε:Νομιζω είναι μεσα στην ύλη, αλλά έγιναν λίγο βιαστικά στο μάθημα...νομιζω όμως οτι θα βάλει και σεισμό στο τέλος...wondy έγραψε:Οι ασκήσεις 12 και 13 είναι μέσα στην ύλη???
και αν ναι ξέρει κανεις να μου πει αν έδωσε βαρύτητα ή τις πέρασε στα γρήγορα...
Πάντως εγω εχω μπερδευτεί λίγο με την 12.... Ξέρει κανείς πώς βρίσκει το δq στη σελίδα 5??? Πετάει την τιμή χωρίς να λέει πως υπολογίστηκε...και μετά υπολογίζει το qισοδ=3,36ΚΝ/m το οποίο χρειάζεται παντού...

Μάλλον είναι 50mm μείον τη συγκόλληση που είναι 6*ρίζα2 και το 0.8 είναι κάποιος συντελεστής (πιθανόν ο συντ. συσχέτισης). Ξέρει κανείς σίγουρα τι είναι το 0.8?tsiou έγραψε:Ρε παιδιά, στην άσκηση 11, σελίδα 14, το mχ δεν έπρεπε να το πάρουμε 50mm όπως το δείχνει και στο σχήμα σελίδα 13?

Κ αν κάποιος ξέρει να απαντήσει και σε αυτό?Evak έγραψε: Πάντως εγω εχω μπερδευτεί λίγο με την 12.... Ξέρει κανείς πώς βρίσκει το δq στη σελίδα 5??? Πετάει την τιμή χωρίς να λέει πως υπολογίστηκε...και μετά υπολογίζει το qισοδ=3,36ΚΝ/m το οποίο χρειάζεται παντού...
Δεν έχω ιδέα πως υπολογίζεται, αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα εξετάσεων.mike89 έγραψε:Κ αν κάποιος ξέρει να απαντήσει και σε αυτό?Evak έγραψε: Πάντως εγω εχω μπερδευτεί λίγο με την 12.... Ξέρει κανείς πώς βρίσκει το δq στη σελίδα 5??? Πετάει την τιμή χωρίς να λέει πως υπολογίστηκε...και μετά υπολογίζει το qισοδ=3,36ΚΝ/m το οποίο χρειάζεται παντού...

dimos έγραψε:Δεν έχω ιδέα πως υπολογίζεται, αλλά από ότι βλέπω δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα εξετάσεων.mike89 έγραψε:Κ αν κάποιος ξέρει να απαντήσει και σε αυτό?Evak έγραψε: Πάντως εγω εχω μπερδευτεί λίγο με την 12.... Ξέρει κανείς πώς βρίσκει το δq στη σελίδα 5??? Πετάει την τιμή χωρίς να λέει πως υπολογίστηκε...και μετά υπολογίζει το qισοδ=3,36ΚΝ/m το οποίο χρειάζεται παντού...